RSS
archiv revue
Recenze: Jak vypěstovat šťastnou rostlinu
Loni vydalo nakladatelství Bookmedia příručku Jak vypěstovat šťastnou rostlinu od polské autorky Malgorzaty Augustynové, kde nás poučí, jak se starat o více než 80 nejoblíbenějších rostlin pěstovaných v našich domovech.
Petrademone otevírá podruhé své brány do světa temnoty
Co kdyby se ukázalo, že krajina kolem nás má ještě jednu skrytou, mnohem nebezpečnější variantu, která je zapečetěná někde dole pod povrchem? Mysteriózní young adult série o venkovském sídle v mlhách má své pokračování! Druhý díl Petrademone nese podtitul Země nenávratna a vypráví o prozkoumávání neznámých míst, velkém přátelství i boji o život.
Co dělat, aby vůně parfému vydržela co nejdéle?
Dostali jste k Vánocům parfém a nemůžete se ho nabažit? Přečtěte si několik tipů, jak na to, aby jeho vůně vydržela co nejdéle.
Recenze: Ernettiho stroj
„Bible mluví obrazně, fyzika používá rozum, ale obojí dává stejný smysl. Věřím, že nám dnešní věda odhalí opravdovou boží velikost.“
Limea – fantasy, která se čte jedním dechem
Mohlo by se zdát, že je to ráj. Tropický ostrov, domorodé kmeny, které na něm žijí a jedna dívka, které donedávna nic nechybělo.
Recenze: Zachraň mě a Zachraň se
Série vhodná pro všechny milovnice mezilidských vztahů, romantiky a zdařilých reálných dramat v žánru new adult.
Jednoduchý recept na salát z quinoi, batátů a bulguru
Máme pro vás recept na jednoduché, rychlé, vyvážené jídlo, které vám bude chutnat a zasytí vás na dlouho.
Recenze: Ten druhý
V říjnu 2020 vyšla pod taktovkou Talent Pro Art kniha českého autora Jiřího Pešauta Ten druhý. Zaujme neotřelý psychologický román ze současnosti s mysteriózními prvky i vás?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!