RSS
archiv revue
Knihy za babku - nakup a ušetři
Nakoupili jste na Vánoce hodně knih a už se vám nechce tolik utrácet? Knihy za babku vaší peněžence tolik neodlehčí, jsou za skvělé akční ceny. Takže plný košík knih v tomto případě neznamená utracený majlant.
Recenze: Cesta mrtvých
Útlá kniha popisující pro člověka žijícího v civilizovaném světě neuvěřitelný lidský osud posledního přeživšího muže ze sibiřského národa Mansů.
5 důvodů, proč máme rádi zimu
Pro vás, kdo zimu moc nemusíte, je důležité si někdy připomenout, co je na tomto období krásného. A nakonec zjistíte, že i vy tuhle část roku máte docela rádi.
Recenze: Queenie
Na téma lidé s černou pletí je napsáno mnoho knih. Převládají ty z minulosti, kdy tito lidé byli násilně vzati ze svého domova a převezeni do bílých rodin, kde byli otroky bez nároku na lidské zacházení. Naštěstí tato doba je pryč, ale i nyní jsou tito lidé vystaveni jinému zacházení, než by si zasloužili. A i když v této moderní době se ví, co je to diskriminace, tak ne každý má takové sebevědomí se bránit.
Bohatství z vlastní zahrádky
Pěstování vlastní zeleniny je velká věda. Nebo ne? To můžete po vyzkoušení posoudit sami, ale ten pocit radosti při sklízení úrody je k nezaplacení. S novou knihou Zeleninová zahrádka vycházející z oblíbeného pořadu Polopatě se nemusíte bát kopnout do hlíny ani pokud jste úplní začátečníci.
Recenze: Purpurový ibišek
„Bože, dej mi bohatství a dítě, ale jestli si musím vybrat, dej mi dítě, poněvadž s tím, jak moje dítě poroste, poroste i moje bohatství.“ – str. 87 –
Recenze: Ussurijským krajem
Dobrodružné, poučné, dojemné... a podobných adjektiv bych mohl napsat mnohem víc!
Série Holubice a had – tohle si musíte přečíst!
Romantická fantasy ze světa, kde vládne magie, o jaké jste ještě nikdy nečetli, je přesně to pravé pro všechny, kdo se chtějí začíst a zapomenout na celý svět.
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události aktuálně hýbou světem knihomolů a na co se můžeme už brzy těšit?
Nezapomeňte odměnit děti za pololetní vysvědčení
31. ledna přinesou děti pololetní vysvědčení, pořiďte jim jako dárek kouzelné knihu
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!