RSS
archiv revue
Recenze: Anna Elliotová
Láska nebyla Anně a Frederickovi přána. Kdo z nich chyboval? A dá se zhrzená láska ještě vzkřísit?
Recenze: Slib mrtvým
Dva mrtví a dva pohřešovaní. Detektivové Alex Kingová a Chloe Laneová mají opět plné ruce práce. Závod s časem začíná a my si užijeme jejich společné čtvrté dobrodružství.
Recenze: Tiché jaro
Jedna z nejzásadnějších studií o životním prostředí konečně v českém překladu!
Recenze: Drobky v peřinách
V nakladatelství JOTA vyšla kniha Drobky v peřinách s podtitulem s láskou k tradicím a k folkloru od autorem Petry Varaďové a Marie Maderové.
Recenze: Sleduj mě
Máte spoustu fanoušků a s chutí se předvádíte na sociálních sítích? Po přečtení tohoto thrilleru za sebou zametete všechny digitální stopy a budete doufat, že se vám nestane to, co se stalo hlavní hrdince. Hra se někdy změní v posedlost a zábava v boj o holý život.
Recenze: Šeptuchy
Jelikož mě jednu dobu chytil fenomén žítkovských bohyní, zaplesala jsem, když jsem se dozvěděla o novém románu slovenské autorky s podobným tématem.
Soutěž o 3 výtisky knihy Propast smrti
Kate Marshalová a Tristan Harper se poprvé jako soukromí vyšetřovatelé vracejí k nebezpečnému nevyřešenému případu. Pojďte si zasoutěžit o thriller Propast smrti.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Temné osudy Habsburků
Jan Bauer je jedním z nejznámějších českých novinářů a spisovatelů. Věnuje se především detektivkám a literatuře faktu, kde uplatňuje své znalosti českých dějin. A jinak tomu není ani u jeho nové knihy pojednávající o jednom z nejvýznamnějších panovnických rodů v evropské historii - Habsburcích.
54. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
3 předsevzetí, které v novém roce dokážete splnit
Základem je, nedávat si těžko splnitelné cíle. Je těžké zhubnout na 60 kg, když máte 110. Tak takový cíl a předsevzetí si prostě ani nedávejte…
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!