Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: Holka se sílícím hlasem
Wow, kde začít. Toto bylo obzvlášť silné dílo. Nejen příběhem, ale i stylem vyprávění. Ještě jsem nečetla knihu, která by přede mne postavila tak obrovskou zkoušku. Forma, jakou je román „Holka se sílícím hlasem“ napsán, dokonale podtrhuje sociální vrstvu, z niž hlavní hrdinka Adunni pochází.
Recenze: Výstraha
V červnu vydalo nakladatelství Slovart již třetí díl série Jack McEvoy od oblíbeného amerického spisovatele Michaela Connellyho. Detektivní příběh Výstraha je plný napětí, akce a nabízí zajímavou premisu nelegálního obchodování s DNA. Jednoduše výborně napsaná detektivka!
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - LEDEN 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Uvařit si a zároveň mít čas pro sebe není žádný problém
Domácí příprava jídla má několik úskalí – může vám chybět nápad, můžete se potýkat s nedostatkem času nebo postrádat některé suroviny. Se všemi těmito záležitostmi si lehce poradí nová kuchařka Nakup a uvař na 2 dny, stačí ji vyzkoušet!
Žebříček TOP knih za měsíc prosinec
Zima zdaleka nekončí, pojďme se mrknout na knihy, které jste v prosinci nejvíc objednávali. Když jdou takhle na odbyt, určitě stojí za to.
Soutěž o 3 výtisky knihy Buď v pogodě
Všechny příhody, které vypráví v knihách se svým tatínkem Sandra Pogodová, se opravdu staly. Pojďte zkusit štěstí a vyhrajte knihu povídek Buď v pogodě. Získají ji 3 soutěžící.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Amari a Noční bratři
Americký spisovatel B. B. Alston, který je v zahraničí velmi úspěšný svojí literární tvorbou pro mladé čtenáře, se konečně dostává i na český knižní trh. Jeho debutový román pro děti pod názvem Amari a Noční bratři se dočkal českého překladu a já vám tuto knihu vřele doporučuji!
21 TOP deskovek roku 2021
Rok 2021 byl hodně hravý – alespoň podle toho, jaký byl váš zájem o deskovky. 😊 Které společenské hry u vás získaly největší úspěch? Připravili jsme pro vás žebříček 21 nejprodávanějších.
Recenze: Wim Hof - Cesta Ledového muže
Téma otužování se stává stále častějším koníčkem lidí a není proto divu, že nakladatelství Jota vydalo v září knihu o mágovi, který tuto kratochvíli zpopularizoval a dostal do širšího povědomí lidí. Zajímá vás otužování, dýchání a chcete udělat něco pro své zdraví? Cesta ledového muže je knihou pro laiky, pro veřejnost, tak směle do čtení!
Knižní novinky pro děti a mládež - leden 2022
První měsíc letošního roku přinesl na pulty knihkupectví několik zajímavých novinek.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!