Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
55. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Průvodce přírodou na výlety
Naučte se poznávat přírodu s průvodcem, v němž najdete popisy 550 nejvýznamnějších a nejznámějších živočichů, rostlin a hub. Získají ho 3 soutěžící.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Tajemství - Neskutečný příběh Anežky České
Autorka historického románu o české princezně, svaté Anežce Přemyslovně, vypráví působivý příběh významné ženy české historie ze zcela jiného úhlu, než jsme u podobných románů zvyklí. Tereza Dobiášová jej totiž nevypráví jako historik laické veřejnosti, ale jako žena, která se pokouší porozumět jiné ženě.
Udělejte si zásobu romantických knih na únor
K vybraným romantickým knížkám dostanete balzám zdarma.
Recenze: Čakra
Nestává se až tak často, že bych dostala příležitost zahrát si a zrecenzovat nějakou deskovou hru. Navíc jsem se nikdy nesetkala s takovou, která by zabředla do duchovna, takže už jen z toho důvodu jsem ji musela zkusit. Byla jsem prostě zvědavá.
Kukyho vyčmuchané slevy
Znáte našeho Kukyho, miláčka rodiny KNIHCENTRÁKŮ, kterého si všichni hýčkají? Nejvíce ze všeho miluje stopování, kdy může vyčmuchat nějakou tu knihu za dobrý peníz. Pojďte se podívat na jeho úlovky.
Dvě očekávané novinky českých autorek
Koncem března vychází Životice, nová kniha od autorky Šikmého kostela Karin Lednické, hned začátkem dubna se pak na pultech knihkupectví objeví Bílá Voda, dlouho očekávaný přelomový román o ženách, víře a zlu z pera Kateřiny Tučkové.
Recenze: Do důchodu s plnou kapsou
Na přelomu roku mnoho z nás bilancuje a myšlenkami se vrací k okamžikům šťastným i těm méně povedeným. Nejinak tomu bylo i u mě a jelikož poslední dva roky jsou pořádná jízda, uvědomil jsem si, že je konečně na čase někde sehnat zadní kolečka. Nebo na ně alespoň začít myslet. Či snad ještě lépe, kde na ně vzít, až to bude potřeba.
2 + 1 zdarma na domácí cvičení
Pojďte se s námi připravit na letní sezónu!
Recenze: Tajemství obsidiánu
V červnu vydalo nakladatelství CooBoo fantasy knihu české autorky Petry Martiškové Tajemství obsidiánu. Autorka nám servíruje elitní soukromou školu, tajemnou Annu a jejího podivného dědečka, a do toho démony a pletichy nadpřirozeného světa. Dočkáme se nové knižní série, tak tomu dejte šanci!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!