RSS
archiv revue
Naši recenzenti doporučují
Občas pro vás vybereme několik recenzí z našeho blogu, které stojí za přečtení. Možná si po přečtení některé z nich řeknete, že přesně takovou knihu si chcete koupit.
Soutěž o 2 výtisky knihy Poutník před branami moudrosti
Pojďte si zasoutěžit o knihu uznávaného irského spisovatele, který je autorem románů pro dospělé i pro mládež, jimiž se proslavil nejvíce. Nejslavnějším z nich je román Chlapec v pruhovaném pyžamu. Vy můžete vyhrát jeho novinku - román Poutník před branami moudrosti. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Knihomolské ponožky + 100 KNIHCENTŮ navíc
Pomalu začíná podzim a venkovní teplota klesá, už by to chtělo něco teplejšího na sebe. Co takhle začít u našich stylových ponožek?
Recenze: Rajčatová žába a modrý drak
Vypravme se do fascinujícího světa zvířat, který hýří všemi možnými barvami!
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ZÁŘÍ 2021
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou knihy, hračky, poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
DOčteNO - 365 dní
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Knižní novinky pro děti a mládež - září 2021
Dětem začala škola a s ní v literatuře i povinná četba. Ta ovšem vždy nebývá tím, co by děti s chutí četly. Chce to knihu podle jejich gusta. Mrkněte na zářijové novinky, určitě je z čeho vybírat!
Recenze: Obilovinová kuchařka
Obiloviny jsou prvkem, na který se v naší většinové společnosti trochu zapomíná, respektive na jejich zdravé využití. Přitom jsou to suroviny, jež jsou dostupné a nenáročné na pěstování.
KNIHOLOVEní: Ulovte si knihu Kdoule
Hra KNIHOLOVEní nakladatelství Bookmedia pokračuje! Jak dobře znáš své město? 6 týdnů, 6 knih, 3 města. Vyhraje ten nejrychlejší.
Manlio Castagna: „Nepřestává mě fascinovat to, co se skrývá ve stínech.”
Manlio Castagna je italský režisér, scénárista a výkonný ředitel filmového festivalu Giffoni. Petrademone je jeho debutem v žánru fikce pro mládež a zároveň prvním dílem fantasy série, ve kterém se odráží jeho scenáristické zkušenosti.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!