Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Recenze: Matla
Romana Stašu všichni známe především díky soutěži MasterChef. Sám říká, že působení v této soutěži mu změnilo život. Už jste vyzkoušeli nějaký recept podle jeho kuchařky?
Recenze: Královna Eliška Rejčka
Román Královna Eliška Rejčka českého básníka a spisovatele Františka Neužila nás zavane do nelehkého 14. století, kdy Evropu kosila černá smrt, i když české země kupodivu za této doby nebývale vzkvétaly.
Knižní novinky - září 2021
Horké letní dny jsou už nenávratně pryč a o slovo se hlásí podzim. Ať chceme nebo ne, blíží se chladné dny, které jsou ale ideální pro čas strávený s knihou. Co vyjde v září? Pojďte se na to mrknout!
Petra Varaďová a Marie Maderová nejen o DROBCÍCH V PEŘINÁCH
Petra Varaďová a Marie Maderová mají mnoho společného. Lásku k tradicím, kultuře, historii, umění. Jejich kniha Drobky v peřinách má čtenáře nabádat k tomu, aby zpomalili, naučili se navzájem si naslouchat, aby si spíše užívali, než jen spěchali a utráceli. Publikace je výzvou k naplněnému životu, který přinese potěšení a pocit sounáležitosti s každým prožitým okamžikem vaší existence.
Zahrady od Dany – naplánujte si zahradu krok za krokem
Chcete mít nádhernou zahradu a nevíte, jak na to? Pak budete potřebovat tuto knihu, která vás provede všemi pastmi, které na vás číhají.
Recenze: Stará fotografie
Jedna z nejpovedenějších knih, které jsem kdy četla!
Arnošt Vašíček: Zamiloval jsem se do tajemna a vydrželo mi to dodnes
Známého českého záhadologa, cestovatele, scenáristy a spisovatele Arnošta Vašíčka, kterému vyšla nová kniha, jsme se zeptali, zda se někdy opravdu bál, a také nás zajímalo, který oříšek z oblasti záhadologie by rád rozlousknul.
KNIHOLOVEní: Ulovte si knihu Poslední slova
Hra KNIHOLOVEní pokračuje! Jak dobře znáš své město? 6 týdnů, 6 knih, 3 města. Vyhraje ten nejrychlejší.
V prodejnách na vás čeká kniha zdarma
Pro zákazníky, kteří nakoupí v jedné z našich kamenných prodejen, máme překvapení.
Recenze: Dívka v zrcadle
Olivie strávila dětství na cestách. Ostatní jí záviděli rodiče hudebníky a bohémský způsob života. Jenomže Olivie nikdy nebyla šťastná. Najde smysl života díky lásce k pohodovému Jonášovi? A jak její život ovlivní dávný přítel z dětství?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.