Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Žebříček TOP knih za měsíc srpen
Pojďte se podívat na přehled těch nejprodávanějších knih za srpen. Možná budete překvapeni, ale určitě si najdete něco pro sebe.
Portréty skutečných profesionálů
Co spojuje dohromady nejbohatšího Čecha, hudební legendu a obdivovanou herečku? Stoprocentní zapálení pro činnost, kterou si zvolili. Během svého života stihli vytvořit úžasné věci, aniž by se povyšovali nebo upozadili svoji rodinu. V biografických knihách můžete o těchto osobnostech zjistit spoustu zajímavých detailů, které jste dosud nevěděli.
Recenze: Vítejte u nás v lese!
Knížka Vítejte u nás v lese! – s podtitulem Týden plný příběhů – je rámovaná sedmi dny týdne.
Blanka Lipińska: „Jsem vděčná za každé dobré i špatné rozhodnutí ve svém životě.”
Špetka nebezpečí a riskantní jednání skvěle podněcuje vášeň, alespoň ve fantazii čtenářů erotických románů. Jeden takový v poslední době vyvolal vlnu zájmu po celém světě a jeho polská autorka se tak stala známou influencerkou, která bojuje za spokojenost v milostném životě. Jak se v mysli Blanky Lipińské zrodila žhavá trilogie 365 dní?
DOčteNO - Ne tak úplně soukromé e-maily Coco Pinchardové
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
OKÉNKO NAKLADATELE
O nakladatelství Šulc-Švarc jsme si povídali s jeho ředitelkou Veronikou Baštovou.
Recenze: Šachy se smrtí
Rok 1962. Šachový mistr Clément se setkává s Němcem Meissnerem. Ten je nyní zbožným biskupem, ale on si jej pamatuje jako jednoho z dozorců v Osvětimi. Meissner byl ten, kdo ho nutil hrát šachy o lidské životy.
Malé spisovatelce vyšla druhá kniha
Možná si někteří z vás pamatují na letošní jaro, kdy vyšla kniha příběhů pro děti Stelinka a barevné kamínky. Její autorkou je šestiletá Stela, která ji napsala spolu se svou maminkou. Ještě tento podzim se na pultech knihkupectví objevila jejich další kniha, s níž zažijete senzační bobří dobrodružství.
Soutěž o 2 výtisky knihy Město dívek
Vyhrajte nový, dlouho očekávaný román Elizabeth Gilbertové, autorky bestselleru Jíst, meditovat, milovat. Román o půvabu, sexu a dobrodružství, román o mladé ženě, která zjišťuje, že nemusíte být dobrou dívkou, abyste byla dobrým člověkem.
Prémiový obsah
číst více
51. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!