Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: Zuzanin dech
Upřímně jsem od knihy zas až tolik nečekala, těšila jsem se na další z mnoha válečných příběhů, u kterých už tak nějak předpokládáme, jak bude probíhat, jak dopadne. Nálož emocí, která mě s přečtením tohoto románu čekala, jsem však málem neunesla!
Recenze: Heřmánkové údolí
První stránky knihy byly dramatické a plné napětí, a slibovaly tak čtení, od kterého se jen těžko budete odtrhávat. Celý příběh zahrnující nejednu nelehkou situaci nese doslova na svých bedrech drobná mladá žena.
Čas na TE.BE – tipy a triky pro dům i zahradu
Tato kniha je pro všechny, kdo se rádi nechají inspirovat, vyzkouší něco nového a přečtou si něco o tom, jak si vylepšit svůj domov. A to jsme všichni, ne?
Recenze: První šifra
Tři ženy. Jedna válka a kód, který musí být prolomen. Své neobyčejné nadání pro matematické myšlení předvedou v románu První šifra tři půvabné ženy s nelehkým životním údělem.
Opravdové zločiny + 100 KNIHCENTŮ navíc
Zákulisí a detaily těch nejzásadnějších světových případů
Soutěž o 3 výtisky knihy Couchsurfing v Saúdské Arábii
Cesta zkušeného couchsurfera zemí mezi středověkem a budoucností – s 60 barevnými fotografiemi, 47 černobílými vyobrazeními a jednou mapou. Staňte se výhercem jedné ze 3 knih Couchsurfing v Saúdské Arábii. Se zkušeným autorem si výlet do Saúdské Arábie díky knize užijete i z bezpečného pohodlí vlastního gauče.
Prémiový obsah
číst více
Arnošt Vašíček znovu na stopě záhadám
Jak to bylo s lidskými oběťmi a kanibalismem v pravěku? Byl Mozart ve skutečnosti zavražděn? Je Karlovo náměstí místem vstupu do jiné dimenze? Jedna z nejvýraznějších osobností české záhadologie už celá léta vypráví čtenářům o nových objevech a faktech, které zůstávaly našim očím po léta skryté. Nyní přichází s novou knihou Záhady na dosah ruky.
Cesta za finanční nezávislostí
U čtenářů si získali popularitu hlavně tím, že dokázali ekonomii polidštit. Laikovi nic neříkající syrová data se tím najednou mění na přesné ukazatele současné situace, a co víc, umožňují předvídat budoucnost. Markéta Šichtařová a Vladimír Pikora se v nové knize zabývají tím, jak nejlépe nakládat s penězi, aby vám v průběhu let poskytly pohodlí a svobodu.
KNIHOLOVEní: Ulovte si knihu Všechny krásné lži
Hra KNIHOLOVEní začíná! Jak dobře znáš své město? 6 týdnů, 6 knih, 3 města. Vyhraje ten nejrychlejší.
Eva Burešová O NĚCO BLÍŽ
O něco blíž chce být zpěvačka a herečka Eva Burešová všem majitelům jejího diáře na rok 2022.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!