RSS
archiv revue
Petra Štarková napsala knihu, která na českém trhu dlouho chyběla
Psycholožka a spisovatelka Petra Štarková pomáhá dětem a jejich rodičům s problémy nejen osobně při poradenství, ale také prostřednictvím knih. Její tituly byly několikrát oceněny.
Recenze: Ne tak úplně soukromé e-maily Coco Pinchardové
I když se zdá život perfektní, rodina soudržná a vydřený pracovní úspěch přináší vysněnou kariéru, může to být ve skutečnosti jen ticho před bouří. Když se v několika vteřinách idylický život zbortí jako domeček z karet, nezbývá nic jiného, než se vybrečet, zanadávat si, něco rozbít a pak se oklepat a zkusit postavit na vlastní nohy. Jaké to je začínat po čtyřicítce znovu a od začátku? Na to odpovídá prvotina oblíbeného britského autora Roberta Bryndzy.
KNIHOLOVEní: Ulovte si knihu Evoluce Město přeživších
Hra KNIHOLOVEní nakladatelství Bookmedia pokračuje! Jak dobře znáš své město? 6 týdnů, 6 knih, 3 města. Vyhraje ten nejrychlejší.
Recenze: Neobyčejná povolání
Neobyčejná povolání je neobyčejně půvabná knížka. Neobyčejná jak výtvarně, tak množstvím informací, které obsahuje. Je to takový obrazový průvodce netypickými povoláními, jako jsou například paleontolog, kynoložka, pilot horkovzdušných balónů, pekař pizzy, čajový degustátor či tlumočnice znakové řeči. Napočítal jsem jich dohromady dvanáct.
Oslavte s námi Mezinárodní den komiksu!
Slevy na vybrané komiksy až 50 %
52. HRA LOVEC KNIHCENTŮ (KOMIKSOVÝ SPECIÁL)
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 diáře O něco blíž 2022
Ještě nemáte na příští rok diář? Zkuste své štěstí v soutěži a vyhrajte diář Evy Burešové O něco blíž na rok 2022. Získají ho 3 výherci!
Prémiový obsah
číst více
DOčteNO - Ten druhý
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
V jabloňovém sadu – myslela si, že má všechno, ale štěstí čekalo jinde
Tajemství, pátrání, romantika i drama. Chcete román, který vás nadchne? Máte ho přímo před sebou.
Naplňte košík v hodnotě 399 Kč a dostanete knihu ZDARMA
Tento týden se v Ostravě koná tenisový turnaj žen a při této příležitosti pro Vás k nákupu máme knihu o Karolíně Plíškové ZDARMA!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!