RSS
archiv revue
Recenze: Tajemství osudu
Erwein Sigismund von Thun-Hohenstein se narodil do zámožné rodiny aristokratů. Stejně jako jeho otec a děd absolvoval vojenskou školu a poté vstoupil do armády. Jeho blízcí ho vždy považovali za čestného a slušného člověka, který ctí tradice a nikdy by se nezpronevěřil víře a morálce. A právě tento muž byl opraven jako válečný zločinec.
Recenze: Nespasitelní
Víra dodává naději, pomáhá zvládat strasti každodennosti a najít smysl života. Síla myšlenky ale může překročit hranice imaginárnosti: zvládne transformovat realitu a dodává těm, kdo ji do společnosti zaseli, nadvládu nad prostými lidmi, na základě čehož mohou vytvořit nový svět. Místo, kde není dán prostor příčetnosti.
Recenze: Dopisy ze Sachsenhausenu
Láska může vzklíčit na jakémkoliv místě. I v pekle zvaném Sachsenhausen… Dva mladí lidé, dva německé osudy, které se zkříží mezi ostnatým drátem. Pracovnice poštovního úřadu a vězeň vedený jako nepřítel Říše. Pomohou jim dopisy přežít nejen válku, ale i to, co přijde po ní?
Recenze: Senátor
Senátor je nejnovější knihou bývalého policisty, advokáta a senátora Václava Lásky. Po přečtení jeho Advokáta jsem se na tento příběh také moc těšila.
Přijďte si pro rozvrh s násobilkou zdarma
KNIHCENTRUM.cz zpříjemní školákům zahájení školního roku.
Recenze: O ostatních nevím nic
Alice byla vždycky trochu jiná než ostatní. Kamarádi ji považují za šílence, cizí lidé se jí bojí a odborníci by nejspíš hovořili o poruše autistického spektra. Dívka vyrůstá s matkou a babičkou a stejně jako ostatní sní o tom, že se jí splní všechna její přání.
Víkend ve víru sci-fi a hororu. 10% sleva na Lovecrafta a Bradburyho!
K výročí narození dvou slavných autorů jsme pro vás připravili akci, která v našich kamenných prodejnách potrvá od pátku do neděle.
Saturnin zasahuje – a tentokrát na lyžích
Líbila se vám kniha humorných příběhů sluhy Saturnina v knize Miroslava Macka Saturnin se vrací? Pak se můžete těšit na pokračování, které brzy vyjde.
Magnetické panenky + 100 KNIHCENTŮ navíc
Vytvářejte spoustu módních kreací s magnetickými panenkami.
Dívka v přestrojení – příběh první ženy ve službách Pinkertonovy detektivní agentury
Pracuje na utajených operacích a je schopná proniknout do podsvětí způsoby, o kterých se jejím kolegům ani nesnilo. Střídá jedno přestrojení za druhým. Vystupuje jako svůdkyně, sestra prezidenta Lincolna nebo prodavačka klenotů, podle toho, jak se jí to hodí.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!