RSS
archiv revue
Tlapková patrola 5minutové pohádky + 100 KNIHCENTŮ navíc
Oblíbená dětská kniha o psích hrdinech.
Soutěž o 3 výtisky knihy Válkotvůrci
Budou války vyhrávat hráči počítačových her? Je znalost genetiky darem, nebo prokletím? Je nadřazenost známkou božství? A jak se srovnat s pandemií nebezpečného viru? V sedmnácti sci-fi povídkách se to znepokojivými otázkami jen hemží. Povídky dnes nejprodávanějšího spisovatele fantastiky publikujícího pod pseudonymem František Kotleta stály na počátku jeho literární kariéry. Některé jsou dodnes provokativní, jiné romantické, humorné či hravě naivní. Pojďte si zasoutěžit o knihu Válkotvůrci!
Prémiový obsah
číst více
Když jsem tě viděla naposledy – kamarádky nebo rivalky?
Toto román o vraždě, mentálním zdraví, tajemstvích, manželství, penězích, vzpomínkách, vztahu matky s dcerou. Někdy prostě nevíte, komu věřit. Kdo je tu opravdu pro vás a kdo jen číhá na vhodnou chvíli, aby vám podrazil nohy?
Knižní novinky - srpen 2020
Měsíc utekl jako voda a jsou tu zase naše Knižní novinky. V srpnu toho vychází docela dost, takže jestli chcete vědět, bez kterých knih se uprostřed léta neobejdete, klikněte a čtěte dál.
UKONČENO - Hravá letní soutěž!
Jestli jste příznivci deskových her tak soutěžte s námi.
Ticho ve sněžném městě – thriller jako od Dana Browna a Stiega Larssona
Tento vynikající thriller elegantně spojuje mytologii, legendy, archeologii a temná rodinná tajemství, která měla být navždy skryta, ale bohužel vyplavala na povrch. Chytne vás od první do poslední stránky!
Recenze: Mazl tov
Schneiderovi jsou ortodoxní židovská rodina. Obchodují s diamanty a dbají na vzdělání svých čtyř dětí. Jak to dopadne, když si na doučování najmou moderní dívku v minisukni a s muslimským přítelem? Obstojí Margot ve společnosti plné pravidel, která jí připadají naprosto šílená?
Lenka jede na prázdniny do Švédska! Jaké katastrofy ji čekají v dalším pokračování?
Tuhle rozpustilou holku, která chvíli neposedí, už nejspíš znáte. A pokud ne, je na čase začít číst její dobrodružství, u kterých se od srdce zasmějí i dospělí. Už pošesté totiž Lenka se svou nejlepší kámoškou Xeňou vymýšlí ztřeštěné nápady, a to hlavně když se nudí. Jak už to tak bývá, rodiče a učitelé obvykle její nadšení nesdílejí. Ti ale vůbec nevědí, co je legrace.
Knihy nakladatelství Albatros se slevou až 50 %
Celý srpen můžete nakoupit 15 knih z nakladatelství Albatros s úžasnou slevou až 50 %. No nekupte aspoň jednu :-)!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!