RSS
archiv revue
5 věcí, které úspěšné ženy dělají po práci
Tajemství úspěchu je v nalezení rovnováhy. Stejně tak důležité, jako dobře dělat svou práci, je soustředit se i na soukromý život. Musíte si odpočinout, osvěžit se, přijít na jiné myšlenky a nabrat sílu na další den.
Hrad hraběte Draculy – sídlo z hororů a legend
Temné místo v Karpatech, vytí vlků, těsné soutěsky, kde stěží projede kočár tažený koňmi a hrad, který ční vysoko k nebi. Sídlo Draculy, knížete z rodu Draka.
Pohřbení – vrah ví, že mu je na stopě
V srpnu vyjde thriller Pohřbení, který navazuje na knihu V kleci Ellison Cooper. Co od něj můžeme čekat? Fascinující vyšetřování, jeskyni plnou lidských kostí a brutálního vraha na útěku. Ve zkratce je to kniha, od které se nebudete moct odtrhnout.
Tematická kuchařka k objednávce zdarma
Mějte v košíku objednávku nad 300 Kč a alespoň jeden titul od Nakladatelství Synergie.
Poustevník – mimořádný příběh muže, který žil 27 let v lesích
Tisíce lidi sní o útěku pryč z moderního života, ale většina z nich se nikdy nerozhoupá k tomu, aby něco udělali. Toto je příběh muže, který tento krok udělal a odešel žít do hlubokých lesů kolem amerického státu Maine. A zůstal tam 27 let.
Knižní novinky pro děti a mládež - srpen 2020
Druhý prázdninový měsíc vychází také spousta knižních novinek pro děti a mládež, takže se pusťte do srpnového výběru.
Recenze: Konečná stanice Osvětim
Ke každému svědectví o Osvětimi bychom měli přistupovat s úctou a pokorou...
NDM odstartuje sezónu jedinečným představením
Získejte lístky za zvýhodněnou cenu!
Recenze: Skleněný oceán
Když jsem knihu Skleněný oceán držela poprvé v rukou, myslela jsem na kdysi ten proslulý film mého mládí – Titanic s Leem a Kate. Samozřejmě, že i v tomto románu jde o lásku, ale veškeré „slaďárny“ se konají na pozadí obrovské tragédie. Knihu autorky věnovaly obětem a přeživším poslední plavby lodi Lusitania. Jednotlivé kapitoly jsou vyprávěny třemi hlavními ženskými hrdinkami a navzájem se prolínají tak, až se jejich osudy výrazně protnou.
3 nejnovější romanťárny, které musíte mít
Všechny tři máme v předprodeji a vypadají naprosto úžasně. Tyhle tři romanťárny se hodí k létu, dovolené a hlavně, jsou úplně nové a určitě jste je ještě nečetli. Pojďte se na ně podívat!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!