Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Soutěž o 3 e-knihy Leo
Minulý týden jsme nevyhlásili soutěž o e-knihu. Takže ti z vás, kteří jste na ni čekali, jste se konečně dočkali. Opět soutěžíme o 3 e-knihy, tentokrát o novinku nakladatelství Baronet Leo.
Novinky nakladatelství Metafora
Představujeme poslední knižní novinky, které vydalo nakladatelství Metafora.
Roman Vaněk představil v Domě knihy své novinky
V listopadu byl hostem Domu knihy český kuchař, popularizátor oboru gastronomie a autor mnoha úspěšných kuchařek Roman Vaněk.Představil zde své dvě nejnovější knihy - Pražskou kuchařku a Jídlo s.r.o.
Michal Viewegh: Biomanžel
Michal Viewegh se vrátil do svých starých kolejí. Otázkou je, zda to považovat za klad.
I na severu mají jiné knihy než detektivky
Nejsem úplným příznivcem krátkých knih a novel. Většinou nedokážou naplno rozjet děj a vtáhnout mě do sebe. Ovšem v případě Jonase Karlssona jsem se rozhodl udělat výjimku.
Patrik Nacher: Konec finančních negramotů v Čechách
Patrik Nacher je absolvent vysoké školy Bankovní institut, obor bankovní manažer (2006). V letech 1996- 2004 pracoval v různých tiskových a mediálních pozicích ODS a později Unie svobody.
Martin Vopěnka: Nová planeta
Martin Vopěnka je český spisovatel, publicista, nakladatel a cestovatel. Příležitostně píše polemické články, zejména do deníku Mladá fronta DNES. Je členem českého PEN klubu. V roce 2013 byl zvolen předsedou Svazu českých knihkupců a nakladatelů.
Soutěž o 5 000 Kč s e-shopem KNIHCENTRUM.cz má své výherce
Výherci Soutěže o 5 000 Kč s e-shopem KNIHCENTRUM.cz, ve které vyhrává každý!
Nová krimi série Kristiny Ohlsson rozhodně zaujme
Co přivede úspěšného advokáta k tomu, aby se pustil do předem prohrané bitvy? Navíc když je již dobojováno a obviněná se přiznala a návdavkem k tomu spáchala sebevraždu?
Dopisy, které voní láskou
Není nic horšího než zjistit, že žijete v manželství, které vám nic nepřináší a váš vztah je jen o zvyku. Přesně tohle se Samanthě přihodilo.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!