RSS
archiv revue
Zakladatel Česko-muslimského institutu a známý ex-muslim Lukáš Lhoťan v Domě knihy
Lukáš Lhoťan je spisovatel a publicista, bývalý muslim a bývalý redaktor židovského webu. Mezi jeho nejznámější knihy patří Arménský holocaust, Ježíš Kristus a islám a nejnověji také Eurabia. V říjnu byl hostem v Domě knihy. Co všechno na aktuální téma prozradil?
Soňa Kodetová: Ty a já - Na miskách vah
Grafička, politička a publicistka Soňa Kodetová zavítala do Domu knihy v Ostravě. Na besedě hovořila především o knize Ty a já - Na miskách vah.
Soutěž Knižní detektiv
Tento týden jsme si pro vás místo soutěže o e-knihy přichystali skvělou pátrací soutěž, u které si procvičíte "knihoznalství". Nazvali jsme ji Knižní detektiv.
Krvavá lázeň - kniha, která vám nedá spát
Přesně takhle by se dala charakterizovat kniha Krvavá lázeň od autora Hakana Östlundha, které je již čtvrtým dílem z kriminální série o inspektoru Fredriku Bromanovi.
Parádní jízda Josepha O´Connora
Irský spisovatel Joseph O´Connor se proslavil románem Hvězda moří, dobrodružného příběhu zasazeného do doby irského hladomoru v 19. století. Tentokrát přichází bratr známé zpěvačky Sinéad O´Connor s knihou o hudbě, rodině a přátelství.
Tvoje strava je tvůj osud, říká MUDr. Josef Jonáš
MUDr. Josef Jonáš a Jiří Kuchař napsali společně čtyři knihy na téma cukr a přírodní antibiotika. Ta zatím poslední má hodně přímočarý název a podtitul, který dává naději: Příčiny, souvislosti, důsledky a možnosti řešení nemocí a problémů spojených s jídlem.
To nejlepší ve vaší knihovně - blogerka Anika
Další týden, další článek, další tipy z knihoven našich bloggerů.
Vladimír Liška: Zločiny a tragédie v českých dějinách
Když se vám do rukou dostane kniha týkající se české historie, vnímáte ji jinak. Zločiny a tragédie v českých dějinách je jednou z nich.
Soutěž o krásné hračky: KOALA KAO KAO, DELFÍNEK BLU BLU a další
Maminky, tatínkové, babičky, dědečkové a vůbec vy všichni, kteří máte v rodině děti, pojďte soutěžit! Co můžete vyhrát?
Soutěž o 3 e-knihy Sedm dopisů z Paříže
Pojďte si zasoutěžit o knihu Sedm dopisů z Paříže, která je zčásti cestopisnou biografií, zčásti milostným románem.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!