RSS
archiv revue
Pozvání k India Place...
Autorka London Road, Dublin Street a Jamaica Lane Samantha Youngová se vrací s příběhem India Place, který je o tom, jak je někdy složité nechat minulost jít a učit se věřit v to, co přijde.
Změna v programu - beseda a autogramiáda Lindy Rybové a Kateřiny Winterové
V tištěném časopise KNIHCENTRUM revue jsme vás informovali o besedě a autogramiádě Lindy Rybové a Kateřiny Winterové. POZOR ZMĚNA! V Brně se akce neuskuteční, v Ostravě se přesouvá na 14. 12. 2015.
Jaký dárek pro babičku?
Vánoční dárek pro babičku... Co vybrat z tak velké nabídky? Musí to být něco novějšího, aby to babička už náhodou neměla doma a musí to být něco, co ji bude bavit. Jestli si nejste jistí, co přesně ráda čte, zkuste si vybrat z našich tipů.
Robert Vano: Fotka nemusí být ostrá
Nakladatelství Slovart přichází na knižní trh s publikací, která vám přiblíží světoznámého fotografa Roberta Vana. Ten se v knize se čtenáři podělí nejen o profesionální zkušenosti, ale i o svoje myšlenky o práci, fotografii a o životě.
Samantha Shannonová: "Každý den vstávám s pocitem úžasu, že je tohle všechno opravdu skutečnost."
Autorce světového bestselleru Kostičas právě vychází v nakladatelství Host druhá kniha Vidořád z plánované sedmidílné série.
Nicola Yoonová: Všechno, úplně všechno
Madeline si žije ve svém vlastním světě. A to doslova. Už sedmnáct let neopustila dům. Jako miminku jí totiž byla diagnostikována vzácná forma choroby se záhadným názvem...
Vánoční lití olova a další inspirace
Vánoce, to je celá řada tradic, zvyků, dobrého jídla a dárků. Možná je právě teď čas na to, naplánovat si, které tradice budou letos na programu právě u vás doma a které ne. Co nesmí chybět a bez čeho se naopak obejdete?
Jan Cimický - záznam z besedy v Domě knihy
V pátek 16. října jste se mohli setkat s MUDr. Janem Cimickým, CSc. v ostravském Domě knihy Knihcentrum. Představil zde svou novou knihu Noční pacient. Přinášíme záznam z besedy formou rozhovoru.
Ondřej Brzobohatý, Ondřej Brousek a Jan Kučera v Domě knihy
Ondřej Brzobohatý, Ondřej Brousek a Jan Kučera - tito (nejen) hudebníci poctili svou návštěvou v druhé polovině října Dům knihy v Ostravě. Zastavili se zde ještě před koncertem Melodie stříbrného plátna, který se konal 20. října v Multifunkční hale Gong.
Antonie Krzemieňová: "Naše myšlenky rozhodují o kvalitě každého dne."
Terapeutka a spisovatelka Antonie Krzemieňová stála po létech léčby před zásadním rozhodnutím. Před operačními sály a užíváním léků proti bolesti dala přednost hledání jiné možnosti.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!