RSS
archiv revue
Dr. David Frej: Léčivé šťávy a míchané nápoje z přírody
MUDr. David Frej studoval přírodní medicínu a výživu v USA, Rakousku a v indické Puně. Zabývá se vlastním léčebným systémem propojujícím léčbu zánětu a chronických nemocí, výživu, biologické rytmy a detoxikaci organismu.
Vánoční dárky - hračky
Blíží se Vánoce a většina z nás začíná přemýšlet, CO dát komu pod stromeček. Jaké dárky vybrat pro kluky i pro holky? Možná se vám zalíbí některý z tipů na hračky z našeho e-shopu.
To nejlepší ve vaší knihovně - Majda Fiedlerová
Tak jako každý týden jsem požádala ty, kteří pro nás píší recenze, aby vybrali ze svých dobře zásobených knihoven pět nejlepších a nejoblíbenějších titulů.
Soutěž o 3x Minecraft Blokopedie
Celý svět Minecraftu se skládá z bloků. Z některých budete stavět a jiné vám pomohou zůstat naživu. Každý nový blok, který objevíte, vám otevře další možnosti a úžasná dobrodružství.
Michal Petrov: "Tolik nočních směn neměl snad ani doktor Blažej v Dietlově nemocnici."
Pražák s bulharskými kořeny vydává druhý díl ohlédnutí za realitou socialistického všedního dne v Československu. Názvem navazuje jeho kniha na předchozí Retro.ČS, má jen pořadové číslo 2 a jiný podtitul – Jak jsme si to (u)žili za reálného socialismu.
Paul Cleave: Jezerní hřbitov
Jezerní hřbitov je již druhou knihou, která u nás od Paula Cleava vyšla. První byla kniha Čistič, která v originále vyšla roku 2006 a následně u nakladatelství Jota roku 2007. O vydání druhého úspěšného detektivního příběhu se postaralo nakladatelství Galatea.
Anthony Doerr: Jsou světla, která nevidíme
Německý nacionalismus, který přišel po první světové, nikdo nepovažoval (nebo považovat spíše nechtěl) za další válečnou hrozbu. Některým možná připadalo pochopitelné, že se Německo chce opět postavit na vlastní nohy. Kdo by si ale pomyslel, že je bude ostatním státům podrážet?
Soutěž o 3 e-knihy Nebezpečné tajemství
Hrabě Charles vkládá do své krásné dcery Daphne velké naděje. Dívka se má výhodně provdat a rodinu tím společensky povznést. Jeho sny vezmou za své ve chvíli, kdy dívku přepadnou a znásilní. Zdrcenou Daphne čeká ještě další rána: zjistí totiž, že je těhotná.
Ladislav Špaček: "Hlad po dalších knihách trvá."
Ladislav Špaček napsal již celou řadu knih o etiketě pro dospělé i pro děti. Jeho nejčerstvější publikací je Obrazová etiketa, v níž autor přišel s originálním nápadem, jak etiketu představit.
VELKÁ LETNÍ FOTOSOUTĚŽ má své vítěze
VELKÁ LETNÍ FOTOSOUTĚŽ "S knihou a knihkupectvím KNIHCENTRUM.cz" má své vítěze! A to jak výherce fotografií, tak hlasující.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!