RSS
archiv revue
91. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Recenze: Nacisté a nadpřirozeno
Vždycky mě fascinovalo, jak Hitlerovi dokázaly podlehnout tak ohromné masy lidí. Kniha Nacisté a nadpřirozeno: Okultní tajemství Hitlerovy říše zla mi toho mnohé poodhalila takovým zvláštně uchopeným způsobem.
Recenze: Vězni pohledů
Malin Forsová je typická severská vyšetřovatelka. Nymfomanka, která se nerada přizpůsobuje a která říká zásadně jen to, co si myslí. Zároveň je to bravurní vyšetřovatelka nejzávažnějších zločinů. Její čtrnáctý případ se týká vraždy chlapce, kterého se dlouhá léta nedaří identifikovat.
Recenze: Zlatý klíč k peklu
Krimi román od legendy mordparty.
Veselé příběhy malé kočičky
Oblíbili jste si čtyřnohou kočičí kamarádku Ťapičku? Pak se spolu s ní vydejte za dalším napínavým dobrodružstvím. Třetí díl oblíbené dětské knižní série s malou chlupatou hrdinkou nese název Putování kočičky Ťapičky.
Recenze: Klub nosičů rakví
Po mnoha letech se Art rozhodl sepsat paměti, aby dal smysl všem podivným událostem ve svém nijak výjimečném životě. Art byl nezajímavý puberťák se spoustou akné, skoliózou a mizernou šancí dostat se na vysokou školu. V roce 1988 se v jeho životě objevila Mercy. Sebevědomá a svérázná dívka, v níž bylo cosi temného.
Soutěž o 3 výtisky knihy Protože jsi výjimečná osobnost
Nechejte se inspirovat! Nechejte se povzbudit, abyste si v životě splnili své nejtajnější sny! Zasoutěžte si o kouzelný příběh, který pomohl tisícům dětí objevit vlastní jedinečnost. Kniha Protože jsi výjimečná osobnost čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
První oficiální kniha o kapele BTS
Patříte mezi fanoušky k-popu? Jeho nejslavnější představitelé, sedmičlenná korejská kapela BTS, letos oslavili 10. výročí vzniku, a právě těchto deset let mapují ve své první oficiální knize Beyond the story Příběh 10 let BTS.
Žebříček TOP knih za prosinec 2023
Zajímá vás, které knihy se probojovaly do žebříčku posledního měsíce minulého roku?
Recenze: Lidi od kolotoče
Dokumentaristce Kamile Hladké se podařilo proniknout do společenství, které je veřejnosti uzavřeno. Díky ní se čtenářům pootevřely dveře do života světských a získali možnost nahlédnout do jejich radostí, všedních dní i problémů. Je kolotočářů málo, nebo je jich naopak moc? Jaké mají zásady, na co dbají a co je pro ně typické?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!