RSS
archiv revue
Recenze: Nová naděje
Ve druhém díle série Nové nebe, který nese název Nová naděje, se Hannah po dlouhých letech odloučení konečně dočká radostného shledání s dcerou Melinou. Co vše se za ty chybějící roky odloučení událo a změnilo? Čím vším si obě dvě musely díky válce projít? Podaří se jim někdy skutečně zacelit vzniklou hlubokou propast, o které není ani jedna schopna otevřeně promluvit? Najdou způsob, jak vzájemné odcizení překlenout?
Recenze: Freddie Mercury
Vzpomínky na legendárního muzikanta...
Knihy za pár kaček
Náš pes Kuky občas vyrazí na čmuchanou a najde knihy, které stojí opravdu pár korun. Mrkněte, co pro vás vyčmuchal tentokrát, všechny knihy do 100 Kč!
Sleva 40 % na knihy, které vám změní život
POSLEDNÍ ŠANCE DNES. Pokud toužíte po změně ve svém životě, s novým rokem na to přišlo ideální období. A protože víme, že udělat změnu není pro řadu z vás vůbec jednoduché, rozhodli jsme se vám s tím trošku pomoci.
Martin Půlpán: „Cestování není zábava na několik let. Je to celoživotní poslání.“
Martin Půlpán alias Lost Czech Man, rodák z Pardubic, se zapsal do České databanky rekordů jako první Čech, který procestoval Hedvábnou stezku, a to pouze pěšky a stopem. V říjnu 2018 si sbalil batoh a vyrazil do světa. Cestuje dodnes, vydal knihu a prozradil nám mimo jiné, co má do budoucna ještě v plánu.
Roman a Jana Vaňkovi: Shodnout se musíme na všem. Potřebuju neustálou oponenturu. Je spousta surovin, co nevidíme.
Po krátké vánoční pauze vyšla nová epizoda podcastu "Z druhé stránky", který tentokrát hostí Romana a Janu Vaňkovy, spoluautory již dvacáté čtvrté kuchařky a zakladatele Kulinářského pražského institutu. Jejich nedávno vydaná kniha s názvem Sváteční se během krátké doby stala bestsellerem, přestože sami tvrdí, že šlo o jejich dosud nejbláznivější nápad.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - LEDEN 2024
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Knižní novinky – leden 2024
Jsou tady první knižní novinky tohoto roku. Mrkněte, co vychází v lednu, určitě si vyberete.
Moravec a Dvořák: Na záchranku jsou lidé hodní. Byla by ostuda, kdybych se nepokusil o první pomoc. Kdo bude v další knize a proč právě Dana Drábová?
V novém díle podcastu "Z druhé stránky" se posluchači mohou těšit na fascinující rozhovor s Martinem Moravcem, známým novinářem a autorem knihy "Mezi nebem a Pacientem", v doprovodu Marka Dvořáka, lékaře letecké záchranné služby a hlavní postavy jeho knihy. Rozhovor otevírá otázka, jak tato spolupráce vznikala. Martin Moravec a Marek Dvořák odhalují začátky projektu. Popisují průběh vzniku knížky a odpovídají na osobní a mnohdy nelehké otázky.
Soutěž o 2 výtisky knihy Polistopad
Soutěžíme o 2 výtisky knihy z pera českého autora Tomáše Miklici, který ve své debutové novele Polistopad nahlíží na téma vyrovnání se české společnosti s minulým režimem. Knihu získají 2 výherci!
Prémiový obsah
číst více
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!