RSS
archiv revue
Recenze: Temná pláň
Ve vojenském prostoru je nalezeno mrtvé tělo mladé vojačky. Vše nasvědčuje tomu, že spáchala sebevraždu. Detektiv Ford má pochyby, a tak navzdory armádě i svým nadřízeným zahájí vyšetřování vraždy. Na povrch vyplouvají tajemství, lži i nenávist namířená vůči ženám v armádě.
Lednové DESKOHRÁTKY + SOUTĚŽ
Nechte se unést radostí ze společných chvil při hraní zábavných deskových her! A co víc, pojďte si zasoutěžit o dvě hry.
Nezapomenutelné Foglarovky nikdy nebudou nudit
Právě dnes uplynulo 25 let od úmrtí českého spisovatele, redaktora a publicisty Jaroslava Foglara. O tom, že jeho knihy jsou nesmrtelné, svědčí neklesající čtenářský zájem jak o legendární komiks Rychlé šípy, tak o jeho další dobrodružné příběhy. Foglarovky zkrátka nikdy nebudou nudné a stále budou lákat čtenáře od těch nejmladších až po dospělé.
Kopecká: Jsem spíš pravidelný pisálek. Stardance mě naučilo nebrat se tak vážně. Nezpovídám se z toho, koho miluju.
Ještě před Vánoci jsme v našem podcastu hostili farářku a terapeutku Martinu Viktorii Kopeckou. Ta je nejen autorkou Deníku farářky a Zpovědi farářky, ale také Tradinářů a TraDiářů, které se věnují a popisují české tradice a zvyklosti během celého kalendářního roku.
Recenze: Ďáblův potok
Ďáblův potok je zapadlé místo v Kentucky. Před třiceti lety tu stával kostel, v němž Jacob Masters kázal temné evangelium. S ženami ze své sekty plodil děti, ty zneužíval a vraždil. Místí se vzbouřili a třicet let se zdálo, že bude klid. Náhle se tu objevil přízrak. Přízrak, který se chce pomstít a který chce mít co nejvíc mrtvých stoupenců.
K nákupu právě přidáváme štěstí ZDARMA
Každý nákup v hodnotě nad 699 Kč právě odměníme špetkou štěstí ZDARMA. Neváhejte, nabídka platí pouze do rozdání zásob.
Recenze: Severka
Spisovatelka a proslulá česká koreanistka Nina Špitálníková je zárukou kvalitní tvorby, ve které se vždy soustředí na zajímavá témata. Její nejnovější dílo „Severka“ se řadí na nejvyšší příčky prodejnosti a není se co divit. I já knihu nadělím pod stromeček hned několika lidem, u kterých vím, že podobně zpracovanou knihou nemůžu šlápnout vedle.
Recenze: Theseus a Minotaurus
GRAFICKÝ ROMÁN S MODERNÍ UKÁZKOU MYTOLOGIE
Soutěž o 2 výtisky knihy Jarní Tradinář
Vyhrajte knihu, která navazuje na čtenářsky úspěšné tituly Tradinář – Rodinný a tvořivý rok plný oslav a rituálů a Vánoční Tradinář – od Dušiček po Hromnice a pokračuje masopustem a postním obdobím do Velikonoc a následně až do letnic. Jarní Tradinář získají dva soutěžící.
Prémiový obsah
číst více
Knižní novinky pro děti a mládež – leden 2024
V lednu vychází tolik krásných a zajímavých knih pro malé a mladé čtenáře, že je pro nás těžké vybrat, které vám doporučíme. Snad jsme se trefili a vytipovali ty nejlepší.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!