RSS
archiv revue
Strhující debut české autorky o jednom zmizelém městě
Zkušení čtenáři vědí, že dobře napsaný román dokáže připoutat velikou pozornost i k místům, která byla do té doby neznámá. Takovým místem byla například Žítková, proslavená Kateřinou Tučkovou v Žítkovských bohyních. A nyní se takovýmto místem stává stará Karwiná - tedy město, které kdysi vyrostlo do bohatství a slávy - a po několika desítkách let zmizelo z povrchu země. Zbyl z něj jenom šikmý kostel, podle kterého je nazván debut Karin Lednické. Šikmý kostel je román mnohovrstevnatý, dramatický, plný poznání, vybízející k zamyšlení. A je napsaný tak, že se od něj nebudete umět odtrhnout. Vychází 20. 2. 2020, ale už nyní si jej můžete předobjednat, abyste patřili mezi první čtenáře této novinky, která už před vydáním vyvolává obrovskou pozornost a celou řadu nadmíru pozitivních ohlasů.
Recenze: Kulový blesk
Vynikající kniha – surrealistický a přesto „uvěřitelný“ příběh dělá z Kulového blesku skvělou sci-fi!
Recenze: Dívky, které slyšely plakat moře
V dubnu 1912 nastoupily tři mladé ženy na palubu Titanicu. Vzájemně se neznaly, pocházely z různých společenských tříd, ale všechny chtěly začít nový život. Místo Ameriky je čekal boj o život. Splní se jim jejich sny, anebo je dožene minulost a několik špatných rozhodnutí?
Hlasování Cena čtenářů odstartovalo, připojte se a vyhrajte poukaz na knihy!
V rámci slavnostního předávání cen ČESKÝ BESTSELLER dává KNIHCENTRUM.cz každoročně prostor také čtenářskému publiku, které hlasováním vybírá nejoblíbenější knihu ve speciální kategorii Cena čtenářů. I vy můžete po celý měsíc podpořit knihy svého srdce. Jak hlasování dopadlo celkově se dozvíme 28. února na vyhlášení v ostravském klubu Heligonka.
Soutěž o 10 vstupenek na divadelní představení Hra se smrtí
Divadlo Na Maninách v Praze nabízí výběr ze široké škály divadelních her. Pojďte si zasoutěžit a vyhrajte vstupenky na představení Hra se smrtí.
Na okraji propasti – novinka Bernarda Miniera
V předprodeji najdete thriller o zneužívání moderních technologií, který ukazuje ty nejtemnější stránky digitálního světa.
Recenze: Rytec kamejí
„Co se stane, když je touha silnější než zdravý rozum?“
Recenze: Překročit všechny hranice
Maddie, Jo a Ian. Dvě nejlepší kamarádky a manžel jedné z nich. Seznámili se před šestnácti lety na Balkáně a dnes žijí poklidným životem. Tedy jen do chvíle, kdy jeden z nich zatelefonuje na policii. Policisté se musí vypořádat s mrtvolou a případem plným nesrovnalostí a lží.
Soutěž o 10 vstupenek na divadelní představení Slečna Julie
Divadlo Na Maninách v Praze nabízí výběr ze široké škály divadelních her. Pojďte si zasoutěžit a vyhrajte vstupenky na představení Slečna Julie.
Soutěž o 3 výtisky knihy Nikdy jsme nebyly
Nikdy jsme nebyly - fenomenální román inspirovaný příběhem knihy Doktor Živago je debutem americké spisovatelky Lary Prescott. Pojďte zkusit štěstí v soutěži o tento romantický špionážní thriller, který sbírá spoustu pochvalných recenzí po celém světě.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!