Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Je pro vás KNIHCENTRUM.cz SHOPROKU 2019?
Jste spokojení s nákupy na našem e-shopu a v prodejnách? Máte dobrou zkušenost se zákaznickým servisem a našimi knihkupci? V tom případě budeme velmi rádi za vaši podporu v soutěži ShopRoku.
Recenze: Nová tajemství Prahy
Dobrá zpráva pro milovníky pražských tajemství – David Černý vydal svou druhou knihu!
Knižní novinky - leden 2020
Máme za sebou první týden nového roku, proto přinášíme přehled těch nejlepších knih, které v lednu vyjdou. Na své si přijdou jak čtenáři romantiky, tak i ti, kdo raději čtou nějakou krimi nebo thriller.
Soutěž o 5 výtisků knihy Revoluce
Vychází nová kniha od autora bestselleru Volba. Novinka Jakuba Trpiše nese název Revoluce a autor na ní pracoval 6 let. Říká o ní, že je to kniha o nás pro nás. Pojďte zkusit štěstí v soutěži a staňte se jedním z výherců tohoto románu, který je navíc s podpisem autora.
Recenze: Kdoule
Když jsem se dozvěděla, že Bookmedia vydává třetí knihu Ivany Chřibkové, měla jsem velkou radost. Její předchozí knihy Suchý hadr na dně mořském a Když to tam není, tak to tam nehledej mě oslovily a čtení mě bavilo.
Soutěž o 10 vstupenek na divadelní představení Žena obecná 16. 1. 2020
Divadlo Na Maninách v Praze nabízí výběr ze široké škály divadelních her. Pojďte si zasoutěžit a vyhrajte vstupenky na představení Žena obecná.
Recenze: Byla prý docela hezká
Leyli je africká přistěhovalkyně. Bydlí v malém bytě v Marseille, pracuje v hotelu a stará se o své tři děti Bamby, Alphu a Tidiana. Nežije si špatně a je přece tak hezká, tak okouzlující – co by ji mohlo trápit? Ale Leyli uvnitř sžírá strach. Ukrývá totiž temné tajemství a její děti nejsou v bezpečí…
Finská teorie zla
Jakou souvislost mezi sebou mají násilné činy několika generací? To je téma, kterým se začne ve svých článcích zabývat kriminální novinář Lauri Kivi, aniž by tušil, že ho může bolestně zasáhnout. Přestože Finové vítězí v žebříčku nejšťastnějších národů světa, kniha V rouše beránčím vypráví o úplném opaku. Jak napovídá název, nic není tak, jak se na první pohled zdá.
Krásný a štíhlý nový rok s recepty Břicháče Toma
Zítra už fakt budu jíst zdravě. Ale co mám koupit a uvařit? Bude to chutnat ostatním? Nad změnou stravovacích návyků dnes přemýšlí čím dál více lidí. Rychlé životní tempo nás nutí připravovat jídlo bleskově a co nejjednodušeji. To ale nemusí znamenat nezdravě. Břicháč Tom si s tím poradil. Sestavil vlastní 29denní plán, jak získat vysněnou postavu i energii, a právě ho představil čtenářům, společně s novou knihou receptů.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!