RSS
archiv revue
Žebříček TOP knih za červen 2023
Jak si vedly prodeje knih v posledním předprázdninovém měsíci?
Recenze: Ptačí způsoby
„Máš ptačí mozeček!“ Tuto frázi často slýcháme jako urážku, ale jen člověk uvědomělý ví, že není důvod k zasmušilosti.
Opakování o prázdninách zábavně a bez mučení
SLEVA 30 % není k zahození, co říkáte? Máte-li doma žáčka prvního stupně základní školy, pak zbystřete! Sleva na pět učebnic Opakuji si o prázdninách 1, 2, 3, 4 a 5 přichází právě včas. Nenechte své děti zahálet a namotivujte je k zábavnému prázdninovému procvičování školních předmětů. AKCE PLATÍ v termínu 26. 6.–9. 7. 2023 na našem e-shopu.
Cestou necestou… pěšky i na kole
Přemýšlíte kam vyrazit v létě? Hledáte vhodnou trasu pro pěší či cyklo výlet s dětmi? Nebo patříte k náročnějším cestovatelům a dáváte přednost terénům, u kterých si zároveň procvičíte i svou fyzičku? Naplánujte si dovolenou na míru.
Grilujte jako šéfkuchař
Patříte-li mezi milovníky grilování a dobrého jídla, neměla by vám uniknout kuchařka oblíbeného českého kulináře Romana Vaňka a jeho manželky Jany. Kniha Grilování – tipy a postupy krok za krokem už našla své místo v tisícovkách domácností a řadí se tak mezi bestsellery.
Cestujte o 40 % levněji
Výlety po Česku i do světa? Žádný problém a ještě ušetříte 40 %! Tyto knihy vás vezmou na výlety po Česku nebo klidně až na druhý konec světa. Stačí si jen vybrat. Tak kam to bude?
S českými autory klidně i na hory!
S e-knihou za akční cenu si můžete dopřát neomezené hodiny čtení a objevování nových příběhů, aniž byste museli překročit svůj rozpočet. Postačí jen čtečka a můžete mít u sebe rovnou celou knihovnu.
Zuzana Ryšavá: „Mé knihy jsou pro každého, kdo se rád začte do romantiky.“
Povídali jsme si s českou spisovatelkou Zuzanou Ryšavou, autorkou romantické série Niky stories. Hrdinky jejích knih jsou každá jiná, přesto ale mají spoustu společného.
Vychutnejte si spojení kávy s knihou
Léto je v plném proudu a čas strávený na dovolené nebo po práci můžete vyplnit čtením knih. A určitě budete souhlasit, že ke každé dobré knize patří také dobrá káva.
Zajímá vás UFO? Máme parádní tipy na hry i knihy
Dnes se slaví světový den UFO. Na tento den nepřipadl jen tak, pojí se s událostí z roku 1947. Farmář William Mac Brazel na ranči Foster se svým synem našel po velikém úderu do země, který slyšel předchozí den, úlomky neznámého kovu, plechu či pásky. Ani dnes se neví, co to přesně bylo, armádní vědci se domnívají, že šlo o létající talíř - UFO.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!