RSS
archiv revue
Chystáte se do Itálie? Přibalte si kromě knihy také hru
Pokud se v létě či na podzim chystáte vycestovat do Itálie, určitě nepohrdnete našimi tipy na hry, knihy, slovníky a průvodce, které pokud si je vezmete s sebou, jistě oceníte. Budou vám skvělými společníky.
Znáte Mandelův efekt?
Na 18. července připadá Mezinárodní den Nelsona Mandely. Svátek vyhlásila před 13 lety OSN. Tento den oslavuje myšlenku, že každý jednotlivec má moc změnit svět.
Recenze: Líbánky
Znali se jen velmi krátce, přesto je zamilovanost dovedla k oltáři. Po rychlé svatbě je čekají líbánky na Maledivách. Budou ale takové, jaké si je nevěsta vysnila? Už na letišti se očekávaný domeček z karet hroutí. A následuje jedno zklamání za druhým. Boj o přežití začíná a vítěz může být jen jeden…
Recenze: Medové perly
Tato útlá knížečka poukazuje na problémy a nepříjemnosti, které nás v životě potkávají, velmi zvláštním způsobem – bere je jako dar, který s jakousi noblesou přijímáme.
Chcete knihu zdarma? Máte ji mít!
Při nákupu nad 399 Kč od 17. 7. do 23. 7. 2023 dostanete knihu ZDARMA. Akce platí na e-shopu i v našich kamenných prodejnách.
DOčteNO- Kde jsi, když nejsi
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Skandar a přízračný jezdec
Po roce se všichni fanoušci jednorožců a také žánru young adult dočkali pokračování příběhu se Skandarem a jeho přáteli. Kniha vyšla v Nakladatelství HOST a nese název Skandar a přízračný jezdec.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ČERVENEC 2023
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Knižní novinky – červenec 2023
Prázdniny nebývají na vydávání knih moc bohaté, přesto jsme se pro vás snažili vypíchnout ty nejlepší knižní novinky, které vycházejí v červenci.
Soutěž o 2 výtisky knihy Zkvašeno
Máte touhu začít a nevíte, z jakého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše. Zasoutěžte si o kuchařku Zkvašeno, kterou získají 2 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!