Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Kupte u nás tetovačky, ušetříte s námi kačky!
Ušetřete! Zpestřete dětem prázdniny a dopřejte jim super zábavu s jejich oblíbenými pohádkovými postavičkami. S dětským tetováním to půjde jedna báseň.
Recenze: Dívky, které přežily Sibiř
Hlavním hrdinou nemusí být vždy ten, kdo bojuje proti nepřátelům se zbraní v ruce. Hrdinou může být i zcela obyčejná žena, jež pouze svou vlastní vůli a odhodláním přestála vlnu bezpráví konaném na ní samotné.
Chystáte se do Španělska? Přibalte si kromě knihy také hru
Pokud se v létě či na podzim chystáte vycestovat do Španělska, určitě nepohrdnete našimi tipy na hry, knihy, slovníky a průvodce, které pokud si je vezmete s sebou, jistě oceníte. Budou vám skvělými společníky.
Recenze: Hory zpívají
„Viděli jsme už dost umírání a násilí, abychom věděli, že o válkách můžeme hovořit jen jediným způsobem: otevřeně. Jen otevřenost nám umožní dozvědět se pravdu.“ – citace z knihy, str. 90 –
NOVINKA: Dekorativní samolepicí pásy na zeď
Hledáte jednoduchý a elegantní způsob, jak zútulnit svůj domov? Máme pro vás řešení! Nechte se unést kouzlem našich dekoračních samolepicích tapet na zeď, které promění každou místnost v útulný a stylový prostor.
Nakupte hry od Dina, tím zábava začíná!
Co takhle trávit cestování jiným způsobem než koukáním do mobilu a tabletu? Pořiďte si nyní cestovní hry se slevou až 35 % a vytvořte tak příležitost pro sdílení skvělých zážitků se svými blízkými.
I mazlíčci potřebují svého lékaře
Připravte se na záchvaty smíchu a nebezpečně zdravou dávku veterinárního humoru! Nevynecháme ale ani romantiku nebo populárně-naučnou literaturu. Proč se právě dnes zaměříme na doktory pro zvířátka? Protože je Světový den veterinárních lékařů.
DOčteNO- Modrá krev
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Soutěž o 2 výtisky knihy Kde jsi, když nejsi
Radka Třeštíková, autorka výrazných bestsellerů současnosti, napsala syrový vztahový román Kde jsi, když nejsi. Hledá hranice toho, co připustíme jako pravdivý obraz sebe sama. Pojďte si zasoutěžit o tuto knihu, čeká na dva výherce!
Prémiový obsah
číst více
Oslavte Světový den polibku nejen líbáním, ale i čtením
Každý rok připadá na 6. července Světový den polibku, svátek, který vznikl v Británii.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!