RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Beyond the Story (BTS)
Příběhy, které jdou nad rámec všeho, co už o BTS víte, vydané u příležitosti 10. výročí skupiny, včetně dosud nezveřejněných fotografií, QR kódů a všech informací o jednotlivých albech. Vyhrajte tuto jedinečnou biografii, kterou vydalo nakladatelství JOTA. Čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Zaklínač – Encyklopedie
Nádherná kniha, která nás provede celým světem Andrzeje Sapkowského. Celkově je rozdělena do tří částí – Diplomacie, Postavy, Tvorové. Seznámí či připomene nám ty nejzásadnější místa, události a nejdůležitější a nejzajímavější postavy a monstra
Recenze: Papírové moře
Ponořte se do tajemného světa Papírového moře ve stylu origami. Každý tah odhaluje nový aspekt této karetní hry, kde důvtip a mořská atmosféra vytvářejí nezapomenutelné dobrodružství.
MÉĎULA ŠIKULA – nový hrdina knížek i srdcí nejmenších čtenářů
Chcete děti vzdělávat, prohlubovat jejich znalosti, tříbit dovednosti – ale především je vést k lásce ke knihám?
Recenze: Bezva fotka
Bezva fotka je nová hra od Mindoku, kterou jsme si pořídili domů. Naše malá dcera má deskovky velice ráda, a tak jsme se s velkou vervou pustili do rozbalení hry a následného hraní.
Recenze: Zapomenutá
Román Zapomenutá z produkce nakladatelství Vyšehrad byl pro mne prvním seznámením s autorem Jiřím Klečkou.
Recenze: Strmá cesta
Úchvatně sepsané vzpomínky vězeňkyně, která přežila Gulag
Diář jako průvodce tradicemi
Rádi dodržujete svátky a tradice? Není vám úplně lhostejné, co který měsíc symbolizuje, jaké změny během něj probíhají a čím je pro člověka důležitý? Zajímá vás, jaké dary nám jednotlivá roční období přinášejí? TraDiář 2024 vás provede koloběhem celého roku.
Antonín Panenka: „Fotbal byl pro mě odmalička vším…“
Povídali jsme si s Antonínem Panenkou, českou fotbalovou legendou a autorem pověstného vršovického dloubáku. Antonín Panenka se narodil 2. prosince 1948 a dnes tak slaví 75. narozeniny. Při této příležitosti vyšla letos v říjnu autorizovaná kniha vzpomínek.
Pečeme s Josefem Maršálkem a Terezou Bebarovou
Oblíbili jste si pořad České televize Buchty po ránu? Nyní si můžete smlsnout na stejnojmenné kuchařce, která čítá na 60 exkluzivních receptů. A Josef s Terezou vám poradí jak na to!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!