RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU -PROSINEC 2023
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Recenze: Sen o Gliwicích
Tohle bylo sakra zvláštní čtení. Miluji autorovu prvotinu Černá a purpurová, a tak nějak jsem i od tohoto románu čekala obrovské nadšení. Zprvu jsem si nebyla jistá, do čeho jsem se to vlastně pustila, ale co obrácená stránka, tím víc mi celý příběh dával smysl.
TOP 20 deskových her 2023
Pojďte se s námi podívat, jaké společenské hry měly u našich zákazníků největší úspěch. 💯
Beseda: Roman Vaněk – Sváteční
Ve čtvrtek 7. prosince zavítal do Ostravy Roman Vaněk, kde představil na besedě v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz svou nejnovější kuchařku Sváteční.
Recenze: Heydrich na Pražském hradě
„Musí nám být jasné, že v německých dějinách byly Čechy a Morava srdcem Říše, srdcem, které bylo v příznivých dobách vždy pevností němectví, citadelou Evropy.“ – citace z knihy, str. 37 –
Recenze: Stres jako příležitost
„Náš život je souhrnem našich rozhodnutí.“ – citace z knihy, str. 33 –
Recenze: Smrtící kolotoč
Šéfinspektor Robert Kett se dosud nevzpamatoval z tragických událostí, které postihly jeho rodinu. Když mu nadřízený nabídne dovolenou v domě na pobřeží, zprvu je nadšený. Ovšem to pouze do chvíle, kdy se dovolená změní v pátrání po únosci dětí. Po únosci, který miluje hry a dětské říkanky a vyloženě se baví tím, jaké utrpení působí.
Čuba: V roli spisovatele se cítím dobře. Trošku jsem zneužil popularity. Ostrava je pro mě taková Popelka
Nenechte si ujít nejnovější díl podcastu "Z druhé stránky", kde není hostem nikdo jiný než Albert Čuba – herec, divadelní magnát, a také spisovatel, který je srdcem a duší spojen s městem Ostrava.
Knižní novinky – prosinec 2023
Které novinky přinesl na pulty knihkupectví poslední měsíc tohoto roku?
Recenze: Obchodníci s dětmi
Hana Hindráková patří mezi moje oblíbené české spisovatelky už řadu let. Sdílím s ní obrovskou vášeň pro Afriku a je mi sympatické, že, ačkoliv tento kontinent miluje nade vše, v knihách jej spojuje s těmi nejpalčivějšími otázkami, s kterými je, bohužel, spjat.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!