RSS
archiv revue
Recenze: Přeživší
Kieran a Mia sice spolu chodili do školy, ale kvůli věkovému rozdílu se míjeli. Nyní jsou z nich partneři a s několikaměsíční dcerkou se po dlouhých letech vrací do rodného města. Tam před dvanácti lety došlo k tragédii, při které zemřeli jejich blízcí. Jak brzy zjistí, návrat a šťourání se v minulosti není vůbec dobrý nápad.
Recenze: Dopad
Loa a Danijela bývali novinářská esa. Nyní jsou na černé listině a vzájemné vztahy jsou na bodu mrazu. Okolnosti tomu chtějí, aby společně pátrali po událostech starých dvě desítky let. Tehdy došlo k letecké katastrofě a brzy je jasné, že ne všechno sedí. Je možné, aby tehdy došlo ke zločinu?
Bernatský: Rád komolím jména. Své sny jsem si splnil. U sportu se ve mně probouzí češství
Vydání nového dílu podcastu Z druhé stránky slibuje fascinující pohled do života a kariéry Vojtěcha Bernatského, známého sportovního moderátora České televize a spisovatele. Tato epizoda přináší posluchačům jedinečnou možnost nahlédnout do pozadí jeho profesního života a tvorby úspěšných knížek.
Recenze: Purpurová síť
Žhavý španělský krimithriller. Dvakrát více napětí než v Obřadu, dvojnásobný počet sebevražedných misí, dvakrát více panáků grappy, dvakrát více sexu. A už žádné mouchy! To je Purpurová síť od Carmen Mola.
Beseda: Daniela Kovářová – Rodinu si nevybereš
V pondělí 11. prosince se uskutečnila v Ostravě v Domě knihy beseda s českou právničkou, političkou a spisovatelkou Danielou Kovářovou, která zde představila svou novou knihu Rodinu si nevybereš.
89. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Recenze: Loft
Možná čtete pouze thrillery a detektivky a myslíte si, že už vás nemůže nic překvapit. Omyl. Tahle novinka vám připraví takové překvapení, že spadne brada nejednomu profíkovi v žánru napětí. A přitom stačí tak málo. Jeden geniální nápad, porozumění pro své bližní a psát ne rozumem, ale srdcem.
Soutěž o 3 x 2 dětské knihy Méďula šikula
Vyhrajte krásná leporela pro děti s roztomilým medvídkem v hlavní roli. Dvě knihy z edice Méďula šikula čekají na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Knižní novinky pro děti a mládež – prosinec 2023
Jsou tady poslední novinky tohoto roku. Mrkněte na naše tipy, třeba ještě něco stihnete pořídit pod stromeček.
Recenze: Severka
Patří mezi vaše oblíbené knihy ty z koncentračních táborů z druhé světové války? Utěšujete se tím, že zrůdnosti, které se tam děly, už nyní nejsou možné? Přečtěte si Severku. Vyvede vás z omylu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!