RSS
archiv revue
Gump + 100 KNIHCENTŮ navíc
Pes, který naučil lidi žít
Recenze: Poslední věta
Po knize jsem sáhla z toho důvodu, že mne velmi oslnila obálka a rovněž upoutala anotace, která slibovala zajímavý příběh.
Gideon Devátá – přijmete pozvánku do světa nekromantů?
Fantasy i sci-fi hluboko ponořené do všudypřítomné atmosféry rozkladu, otroctví, útlaku i násilí.
Recenze: Skutečný život hospodářských zvířat
Když na mě vyskočila reklama na tuto knihu, bylo to pro mě velké překvapení. Nakladatelství Kazda se vydalo na tenký led a mě zajímalo, jak se s námětem popasovalo.
Knižní novinky - srpen 2021
Léto je v plném proudu a je znát, že máme dobu dovolených, už podle počtu knih, které tento měsíc vycházejí. Ale nebojte, dobrého čtiva bude i tak dost.
Recenze: Poslední lov
V říjnu 2020 vydalo nakladatelství XYZ knihu Poslední lov od Jeana-Christopha Grangého. Ano, jde o volné pokračování Purpurových řek, ale tento příběh má velký potenciál, takže hype ani nepotřebuje.
Jak hubnu s Břicháčem - 1. týden
Dva roky jsem zoufale přemýšlela, jak zhubnout pár kil. Ale nechtěla jsem kupovat všelijaké ampulky, náplasti a jiné drahé diety. Nevěřila jsem nákladným procedurám a smířila jsem se s tím, že budu obézní. Moje váha byla 97 kg.
Srpnové tipy PANÍ BABKY
Také ve druhém letním měsíci si Paní Babka posvítila na tituly, které má ve své knižní sbírce.
Recenze: Světlo po válce
Příběh o síle lásky a přátelství inspirovaný skutečnými událostmi
Chytrá zábava s okénky a mřížkami
Křížovky, osmisměrky, sudoku a další hlavolamy by se daly považovat geniální vynález. Jsou tu vždycky, když potřebujete zkrátit čekání, zabavit se na cestách nebo si jen dopřát chvilku prospěšného odreagování a dozvědět se nějakou zajímavost z tajenky. V naší nabídce si vyberete svůj styl luštění, který vám padne jako ulitý.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!