RSS
archiv revue
Recenze: Směle do školy
Která škola je ta nejlepší na světě? Pojďte se podívat spolu s námi, jak to chodí ve škole u zvířat. Nuda tady rozhodně nehrozí.
Rozhovor s Vlastimilem Helou, autorem knihy Návrat žítkovských bohyní
S jeho články o tajemstvích lidské duše se můžete pravidelně setkávat v měsíčníku Regenerace. Kniha Návrat žítkovských bohyní se stala událostí letošního roku. Její autor vypráví o tom, jak vznikala
Zábavné učení pro děti – sleva až 40 %
Vybavte předškoláky a malé školáky sešity plnými aktivit a obeznamte je s jednoduchými počty.
Jak hubnu s Břicháčem – 4. týden
Paní Anna už pár týdnů vaří podle Břicháče Toma. Jejím cílem je shodit přebytečná kila. Z předešlých článků už víme, že se jí to daří. Máte podobný problém nebo jen chcete vědět, zda Břicháčova metoda funguje? Nenechte si ujít tuto rubriku.
Neobyčejné sešity plné aktivit a pozorování
Tyto pracovní sešity jsou jiné než ostatní. Rozhodně vás nenechají chladnými. Budete mít s dětmi chuť pozorovat, tvořit, chránit. A to naprosto přirozeně.
Soutěž o 3 výtisky knihy Záhady na dosah ruky
Vyhrajte knihu, která přináší spoustu fascinujících záhad a odhalí vám tajemství české historie. Knihu Záhady na dosah ruky získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Pohádkové čtení + 100 KNIHCENTŮ navíc
Zábavné učení pro děti předškolního věku s interaktivní mluvící knihou.
Recenze: Poslední věta
Přijde, aniž byste ji pozvali. Je jako hurikán a dlouhodobě se s ní nedá žít. Řeč je o ALS, na níž neexistuje lék. Do života se vetřela i hlavnímu hrdinovi románu Lisy Genovy.
Recenze: Prvok, Šampón, Tečka a Karel
Román Patrika Hartla se po několika letech dočkal filmového zpracování. Patřím k těm, kdo raději sáhnou po knize, a tak jsem si s Hartlem „odbyla“ premiéru.
Léto v Česku s příběhy bez hranic – prázdninové čtení od 119 Kč!
Letní dny se pomalými kroky blíží ke konci. Do konce srpna máte čas ulovit si knižní kousky za perfektní ceny! 😊
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!