RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Klíč
Minulost jedné ženy skrývá klíč k budoucnosti druhé v románu Klíč, o který si nyní můžete zasoutěžit. Kniha čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Letní grilování
Knižní edice Báječné recepty u nakladatelství RF Hobby vydala nejnovější počin s názvem Letní grilování, který je na léto víc než potřebný. V případě, že zbožňujete grilovačky, vám má hodně, co nabídnout. Autorkou knihy je Karla Pelikánová, která má na svém kontě již množství kuchařských publikací.
Recenze: Tiché dítě
Šestiletý Aiden zmizel při povodni. Všichni ho mají za mrtvého, včetně jeho matky Emmy. Ta se rozhodla založit novou rodinu a zapomenout na minulost. Po deseti letech se ale Aiden objeví živý a zdravý. Co s ním bylo? A proč se chová tak divně?
Recenze: Každý z nás byl hrdinou
„Pustili se do boje za zachování země, náboženství, civilizace a za osvobození trpícího lidstva. Nebojují z touhy po dobývání. Bojují, aby dobývání ukončili.“ - útržek z modlitby amerického prezidenta Franklina D. Roosevelta –
Žebříček TOP knih za měsíc červenec
Pojďte se mrknout na knihy, které šly u nás nejvíc na odbyt. Které tituly byly v nejvíce objednávkách a které prostě musíte znát? Jdeme na ně!
Předškolákovy týdeníčky - první a jediná komplexní příprava předškoláka na knižním trhu
4 publikace, nálepky, kosmická mapa - to vše nabízí publikace Předškolákovy týdeníčky pro chytré hlavičky, která vychází pod značkou vydavatelství Babyonline. Připravte své děti do školy tak, aby byly úspěšné.
Jak hubnu s Břicháčem - 2. týden
První týden a s ním tři kila dole mě přiměly k tomu, abych ve vaření podle Břicháče Toma pokračovala.
Recenze: Příběh čarodějnictví
Chris Colfer, americký úspěšný zpěvák, herec a spisovatel se proslavil nejen svojí rolí v populárním seriálu Glee, ale také svojí literární tvorbou. Colferova světoznámá bestsellerová série Země příběhů si totiž získala miliony mladších i starších čtenářů po celém světě a veškeré knihy z tohoto světa rozhodně stojí za přečtení!
Recenze: Jen o trochu víc
Stella během jediného dne ztratí milence, práci i domov. Situaci vyřeší útěkem na venkov, kde zdědila domek po prarodičích. Jak tam obstojí, když je typická barová povalečka? A jak dopadne její vztah s nafoukaným farmářem Thorem?
Soutěž o 3 výtisky knihy Underground - Revoluce
Zamilovali jste si knihy českého autora Františka Kotlety (vlastním jménem Leoš Kyša)? Soutěžíme o jeho čerstvou novinku Undeground - Revoluce, která navazuje na děj prvního dílu a opět jde o kyberpunk z českého prostředí. Kniha čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!