Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Recenze: Znám tvou minulost
Po knihách od J. D. Robb koukám již nějakou dobu. Když se mi naskytla příležitost, sáhla jsem po její nové knize Znám tvou minulost. Zpočátku jsem se bála, že nebudu znát spojitosti, protože je to už 49. kniha o detektivce Evě Dallasové. Při čtení jsem ovšem zjistila, že to vůbec nevadí, knihy se dají číst samostatně. Navíc jsem se přesvědčila, že byla obrovská chyba nečíst knihy z této série už dříve. Mám tedy co dohánět.
Žebříček TOP knih za měsíc duben
Měsíc utekl jako voda a je tu zase žebříček nejprodávanějších knih. Pojďte se podívat, jaké knihy šly v dubnu vyloženě na dračku.
Recenze: Jedna dvě v lese
Matematika v lese, na čerstvém vzduchu, za pomocí dřívek, bobulí listů, oblázků, stromů a hub, všeho, co les nabízí. A také za asistence ježků, bobrů, rozličných opeřenců, hmyzu a housenek, zkrátka všelijakých obyvatel lesa. Přesně taková je knížka Jedna dvě v lese.
Pohodový týden s KNIHCENTRUM.CZ
I neoblíbené pondělí může být fajn s našimi tipy a nápady, které pro vás píšeme každý týden. Na nic nečekejte a pojďte je vyzkoušet
Soutěž o 3 balíčky - dětský batůžek + láhev na vodu + svačinový box
Blíží se DEN DĚTÍ a my jsme si pro vás ve spolupráci s JIRI MODELS připravili soutěž o krásné ceny. Na 3 výherce čeká balíček, který obsahuje: batoh + lahev + box na svačinu. Udělejte radost svým dětem!
Otevíráme prodejny! Čeká na vás DÁREK! 🎁
Po dlouhých měsících se těšíme, že bude v našich knihkupectvích živo. Své zákazníky chceme odměnit, proto jsme si pro ně připravili bonus za nákup.
Recenze: Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli
Edice ČT mi udělala radost a po necelých dvou letech vydala další díl knihy Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli. Svou babičku už nemám, tak mají tyto tituly v mé knihovně čestné místo a připomínají mi dětství.
Recenze: Ostrov žije
V lednu vyšla u nakladatelství Pointa kniha Veroniky Opatřilové Ostrov žije a její debutový počin je nadmíru zajímavý – před očima se nám formuje ostrov a jeho obyvatelé a nic není takové, jak se na první pohled může zdát…
Recenze: Přežila jsem Osvětim
„Paměť je světlo, které osvětluje budoucnost za pomocí zkušeností minulosti.“ – Tadeusz Andezejevski, syn autorky knihy -
Vazač vzpomínek – fantasy i love story v jednom
Vzpomínky můžou být nebezpečné. Můžou bolet a můžou vám přinést spoustu nočních můr. Co když existuje způsob, jak se zraňujících vzpomínek navždy zbavit a žít šťastně dál?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.