Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Wim Hof – „chlad je nemilosrdný, ale spravedlivý“
Chlad, dýchání a kontrola mysli. Všechno je možné a jediné, co člověka omezuje, je on sám. Přečtěte si tuto knihu a zkuste to jinak. Jde to a funguje to.
Recenze: Dračí krev
Hned několik závažných zločinů přivede do Prahy několik různých lidí. Jsou mezi nimi vědci, tajní agenti i zločinci. Jak se zdá, klíčem ke všem zločinům a záhadám je tajemná substance Dračí krev. Jaké jsou její účinky a proč se ji všichni snaží získat?
Recenze: Hodná a zlobivá holka
Evie Cormacová byla před šesti lety nalezena v bedně poblíž umučeného muže. Vyrůstá v ústavní péči a touží se začlenit do normálního života. Jenomže minulost má temné stíny. Dokáže jí pomoci psycholog Cyrus Haven? Anebo se oba řítí do záhuby?
Horolezec Marek Novotný sepsal své zážitky z hor do knihy
Patří k předním českým horolezcům a jeho odvaha a skromnost ho provázejí až na nejvyšší hory světa. Horolezec Marek Novotný patří ke světové špičce. Dobrodružství, která sepsal do knihy Trůny bohů, líčí s naprostým respektem ke světovým velehorám, jež ho nepřestávají udivovat svou velkolepostí a nádherou.
Recenze: Dlouhá trať
Viktorie Hanišová, současná česká spisovatelka, svou románovou tvorbou zaujala řadu čtenářů. Nyní si vyzkoušela jiný literární žánr – povídky. Jaký je výsledek?
Recenze: Poznáte ptáky našich zahrad?
Půvabná a poučná kniha, plná nádherných fotografií!
Recenze: Klubko zmijí
Geniální, a tak trochu svérázný, vyšetřovatel z oddělení vražd Richard Krauz má před sebou nelehký úkol. Musí vyšetřit dvě brutální vraždy významných osobností a také musí zjistit, kdo z jeho spolupracovníků a přátel je ve skutečnosti nepřítel. Nepřítel, který se neštítí vůbec ničeho.
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události tento měsíc hýbou světem knihomolů a na co se můžeme v lednu těšit?
Už jste objevili KNIHY ZA BABKU?
Také někdy máte velké oči a chcete nakoupit spoustu krásných knih, ale brzdí vás cena? Vyberte si knihy z oblíbené kategorie Knihy za babku, máme pro vás pár tipů.
Rytíři z Heliopole – zakousněte se do hodně dobrého komiksu!
Když je autorem příběhu Alejandro Jodorowsky, už to je samo o sobě zárukou dobrého čtení. Ale když víte, že je tento komiks napsán na motivy jedné z největších francouzských legend, nemůžete odolat a nepustit se do něj.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!