RSS
archiv revue
Knižní novinky pro děti a mládež - leden 2021
První měsíc roku 2021 nakladatelé nezahálejí, opět vychází několik novinek pro děti a mládež, které stojí za povšimnutí...
Recenze knihy Šikmý kostel 2: románová kronika ztraceného města, léta 1921–1945
Šikmý kostel – ikona roku 2020. Alespoň co se týče zpětné vazby čtenářů na první díl této třídílné románové kroniky spisovatelky Karin Lednické. Osobně sleduji několik webových stránek o knihách a musím říci, že snad na každé z nich se na román pěla jen samá chvála.
Únikové hry od NAKLADATELSTVÍ BOOKMEDIA si budete chtít zahrát všechny
Jste zapálení do her, u kterých musíte zapojit mozkové závity a luštit zapeklité hádanky a rébusy? Zahrajte si únikovky od NAKLADATELSTVÍ BOOKMEDIA. Zaručujeme, že jakmile dohrajete jednu, budete chtít další!
Recenze: Vzchopte se, do p**ele!
V říjnu vydalo nakladatelství Bookmedia motivační příručku Brita Matthewa Kimberleyho pod názvem, který se s ničím nepáře – Vzchopte se, do p**dele! s podtitulem Jak vrátit život do správných kolejí. Pokud vás knihy o osobním rozvoji zajímají, měli byste zpozornět – máme tady údernější přístup, který by vás měl postavit na nohy.
Recenze: Krysy z Ravensbrücku
Překrásná kniha, u které mi ukápla nejedna slza.
Soutěž o A Cup of Style diáře 2021
Vyhrajte balíček 2 diářů (velký a malý) A Cup of Style na rok 2021. Jeden si můžete nechat, druhý třeba darovat. Balíčky čekají na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
39. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Recenze: Hitlerův poslední pokus
Evropští prezidenti, premiérové, generálové, britští tajní agenti a němečtí důstojníci, kteří byli zapleteni do neúspěšného atentátu na Hitlera. To je výčet těch nejdůležitějších, kteří se dostali do spárů nacistických jednotek SS v samotném závěru druhé světové války.
Výdejní okna jsou v provozu
Ve všech našich prodejnách vám nabízíme vyzvednutí nákupu z e-shopu KNIHCENTRUM.cz. A to zdarma a bezpečně.
Recenze: Wim Hof - Ledový muž
V listopadu vydalo Nakladatelství JOTA knihu o podivuhodném muži, který díky otužování a dýchání změnil svůj život. Wim Hof – Ledový muž přináší jedinečnou metodu, díky níž můžete aktivovat svůj potenciál a dokázat i to, co by vás dřív ani nenapadlo.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.