RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ZÁŘÍ 2023
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Cestopis k nákupu ZDARMA
Prodlužte si léto a získejte ZDARMA cestopis v hodnotě 399 Kč k vašemu nákupu. Vydáte se tak na dobrodružství s každým pootočeným listem!
Získej superschopnost a limitovanou záložku
Voláme všechny fandy fantasy! Máme pro vás limitovanou záložku ZDARMA.
Koncert Rádia Blaník
V sobotu 23. září 2023 se v Ostravě můžete těšit na koncert Rádia Blaník. Akce se koná od 15 hodin v Dolních Vítkovicích.
Simona Votyová: „Kromě znásilnění a komplikovaných rodinných vztahů okrajově zpracováváme i transgenderové téma.“
Spisovatelka Simona Votyová napsala knihu se svou dcerou Sabinou, která je studentkou literatury. Co je k napsání dvojrománu inspirovalo, jak probíhala jejich spolupráce a jaké jsou jejich další plány?
DOčteNO- Ženy zločinu
Už máte vše přečteno a nevíte po čem sáhnout teď? Něco pro vás máme. V krátkém videu přinášíme náš knižní tip, ve kterém se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
DOčteNO- Kůň Láska i závislost
Už máte vše přečteno a nevíte po čem sáhnout teď? Něco pro vás máme. V krátkém videu přinášíme náš knižní tip, ve kterém se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Její vina
V dubnu vydalo nakladatelství XYZ již druhou knihu v češtině kanadské autorky Simone St. Jamesové, psychologický thriller Její vina. Opět se podíváme do minulosti, zase budeme řešit dávné zločiny i to, jak ovlivňují přítomnost – ale co když je všechno jinak?
Lucie Brejšová o magické Brazílii a mladých lidech, kteří si pro svůj start do života chtějí vybrat vlastní cestu
Příběhy brazilských rodin, jejichž předci pocházeli z Československa, a etnická i kulturní rozmanitost Brazílie inspirovaly Lucii Brejšovou k napsání Města nad městem, románu pro ty, kterým zvědavost nedá spát.
Recenze: Mýty na talíři
Velká část mýtů o jídle se s námi nese již od raného dětství, kdy do nás rodiče, a například u mě mnohem vehementněji prarodiče, „hustili“ tehdejší zažité pravdy o nejrůznějších potravinách.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!