ČAS NA PEČENÍ Tereza & Josef – mírně poškozené jen za 330 Kč. Rychle, než zmizí!

RSS
archiv revue
Buďte s námi ve střehu díky Postřehu se slevou 30 %!
Hledáte zábavu na dlouhé letní večery pro sebe a své děti? Nebo jednoduše potřebujete hru, kterou můžete přibalit na dovolenou nebo výlet?😊 Máme pro Vás jednoduché řešení, a ještě při tom ušetříte!
KNIHCENTRUM.CZ – knihkupectví, kterému můžete věřit
Jak začít? Rozhodli jsme se, že se pochlubíme něčím, co o nás možná nevíte. Jsou informace, které nezjistíte na první dobrou. Ať už patříte k našim věrným zákazníkům, nebo jste u nás úplně poprvé, chceme pokochat vaše oko přehledem toho, proč nám můžete věřit, proč se k nám vracet, zkrátka proč by se vám u nás (nejen) nakupování mělo líbit.
Alena Činčerová Barbora Jarošová Kinská, František Kinský: „Všichni by si měli vážit dědictví předků.“
Povídali jsme si s autory unikátního dokumentárního cyklu České televize Modrá krev. Co nám prozradili o samotném projektu a co o jeho knižní podobě, která doplňuje první řadu seriálu?
Lucie Macháčková a Kateřina Krobová: „Přála bych si, aby každá čtenářka, která knihu otevře, v ní našla to, co právě potřebuje...“
Protivný sprostý matky, hovory o tom, jaké je to být rodičem, jsou jedinečným projektem České televize, který nově vychází také jako kniha. Více o celém projektu i jeho knižní podobě nám prozradí dramaturgyně Kateřina Krobová a režisérka Lucie Macháčková.
Objevte kouzlo v chovu domácích zvířat a navraťte se ke kořenům
Naše babičky a dědové by se dnes radovali, kdyby viděli, jak se opět pomalu navracíme ke kořenům a objevujeme krásu v činnostech, jako je pěstování rostlin nebo chov zvířat. Pociťujete i v sobě potřebu navrátit se ke kořenům a objevit kouzlo všeho domácího, ale nevíte, jak začít nebo si neumíte představit, co vše to bude obnášet? Přesně pro vás je tady edice knih Chováme od nakladatelství Vašut, které vám pomůže odstartovat vaši chovatelskou vášeň.
DOčteNO- Hranice zvrhlosti
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Skutečné příběhy o rodičovství
Být rodičem není žádný med. Těhotenství a rodičovství s sebou přináší nečekané situace, z nichž některé jsou předvídatelné a některé naopak vůbec. Kniha Protivný sprostý matky přináší hovory o tom, jaké je to být rodičem – bez zdrobnělin a bez příkras.
Do školky i do školy se Čtyřlístkem
Vynalézavý kocour Myšpulín, dobrosrdečná psí slečna Fifinka, veselý zajíc Pinďa a mlsné prasátko Bobík, to je Čtyřlístek, parta nejlepších kamarádů, jejichž příběhy provázejí děti napříč generacemi už více než padesát let. Nyní přichází s novinkou, knihami plnými hravých úkolů.
Recenze: Udělej to jako racek. Vy... se na to!
Udělej to jako racek: Vy… se na to! německé autorky Ley Blumenthal je opravdu dosti kreativní rozvojovou knihou. Obsahuje v sobě osobní výpověď autorky, o to víc si vážím její snahy knihou pomoci těm, které vytáčí sebemenší maličkosti, případně těm, kteří, než aby něco začali řešit, raději zalezou do pohodlí své ulity.
Recenze: Třetí most
Výjimečná kniha – László Szilasi je nejen spisovatelem mimořádného formátu, ale i myslitelem par excellence!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.