RSS
archiv revue
Beseda: Kateřina Karolová – Jiné místo
Ve čtvrtek 8. června byla hostem v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz spisovatelka a lékařka Kateřina Karolová, která na besedě představila svou novinku Jiné místo.
Máte v létě co číst? Nakupte knihy s VELKOU SLEVOU, které čekají jen na vás!
Dětské knihy, young adult, thrillery, detektivky, romány (nejen) pro ženy, kuchařky, zkrátka všehochuť – až do konce července koupíte vybrané knihy za AKČNÍ CENU. SLEVY až 52 %!
79. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Publikace Rytmus roku s Hankou Zemanovou získala ve světové soutěži dvě ceny
Na světové soutěži Gourmand Cookbook Awards získaly ocenění tři české knihy.
Recenze: Udělej to jako racek. Vy... se na to!
Získejte si respekt. Naučte se vyjádřit nesouhlas. A v neposlední řadě – přestaňte se bát, že spadnete do nížin v žebříčku oblíbenosti, pokud nebudete jen souhlasně přikyvovat. Buďte racek!
Pavlína Brzáková: Marš šamanů, válka a uklidnění světa
Pavlína Brzáková je autorkou řady knih věnujících se tradici a kultuře sibiřských kočovných pastevců. V nedávné době jí nakladatelství Eminent vydalo novou knihu s názvem Marš šamanů a podtitulem Za Putina i proti. Požádali jsme ji při této příležitosti o rozhovor.
Knižní novinky – červen 2023
Které knižní novinky na vás čekají tento měsíc na pultech knihkupectví?
Konečně je tu léto – pojďte grilovat a sbírat KNIHCENTY do věrnostního programu!
Vařit venku neznamená sice jen grilování, ale přesto si okamžitě představíme vůni něčeho dobrého, co se peče na grilu, a bude skvěle chutnat. Nová kuchařka poslouží jako inspirace, jaké dobrotky si ukuchtit. Připravili jsme pro vás několik tipů na knihy, a navíc můžete nasbírat body. Pokud si koupíte některou publikaci o grilování z tohoto článku, získáte dvojnásobek KNIHCENTŮ do věrnostního programu. AKCE PLATÍ od 8. do 16. 6. 2023.
Soutěž o 3 výtisky knihy Ďáblova cesta
Milujete krimi Roberta Bryndzy? Nebo jste snad žádnou z jeho detektivek ještě nečetli? Ať tak či tak, nyní máte šanci vyhrát jeho Ďáblovu cestu, kde vyšetřovatelka Kate Marshallová bude muset rozlousknout zapeklitý případ. Co se před lety stalo na Ďáblově cestě uprostřed vřesovišť a bažin? Knihu získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Mravenci
Od malička miluji zvířata všeho druhu.... Dobře, kromě pavouků. Starší bráška si rád prohlížel encyklopedie o dinosaurech, já však raději koukala na zvířátka živá. Světe div se, hodně mě fascinovali mravenci.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.