RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ÚNOR 2023
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Vysaďte, vyluštěte a hlavně ušetřete!
Už je čas! Proto jsme si pro vás připravili výhodný balíček. Ideální kombinace – knížka, křížovky a sleva.
Recenze: Vyvýšené záhony na balkoně
Každý milovník zeleně jistě radostí poskočí, když se mu do rukou dostane tak krásně propracovaná kniha, jakou je tato, zaměřující se na vyvýšené záhony na balkoně. Bohužel ne každý takový milovník má možnost založit si zeleninové, ovocné, bylinkové či květinové záhony na vlastní zahrádce. Buď ji nevlastní, nebo není uzpůsobená k tomu, aby na ní nějaký takový záhon mohl být vytvořen, není jednoduše užitková.
Knihy, které vám změní život
Máte rádi knihy, které vás něčím obohatí? Toužíte po lepším životě? Hledáte nový impuls? Posouváte se rádi sami dopředu? Potřebujete nakopnout? Pak jste tady správně.
DOčteNO- Emilka
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Eichmann – Architekt holocaustu
„Krvavý pes“ Adolf Eichmann byl součástí jedné z nejhorších etap lidských dějin, kdy mu byla svěřena otázka židovského vyhlazení jako nedělitelný celek. V celém spektru protižidovského tažení byl Eichmann svými pověřeními v podstatě všemocný. On rozhodoval o tom, kdy, kde a v jakém pořadí budou Židé vyhubeni.
Probuďte v sobě vášeň, máme skvělou akci
Novinka Vášeň a přítomnost nabízí čtenářům osvědčenou cestu zpět k napojení a intimitě, a to často na mnohem hlubší úrovni. S nakladatelstvím Synergie jsme si pro vás připravili překvapení. Knihu nyní zakoupíte se slevou 40 %. A to zdaleka není všechno.
Koblihy podle Josefa Maršálka (Kynuté)
V práci máme tradici, že na Tučný čtvrtek snídáme všichni společně, každý přinese k snídani něco tučného. Upekla jsem domácí koblihy podle kuchařky Kynuté od Josefa Maršálka. Mrkněte, jak to dopadlo.
Soutěž o 3 výtisky knihy Rovnice lásky
Svěží novinka od autorek bestsellerových erotických sérií Božský a Vášnivý. Kniha Rovnice lásky vám prozradí, zda se dá láska vypočítat. Zapojte se do soutěže a můžete ji vyhrát!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Hora duchů
Debutový román Kylea Perryho Hora duchů vyšel pod hlavičkou nakladatelství HOST. Jak hlásá už tajuplná obálka, jedná se o působivou krimi z Tasmánie odhalující krásu i krutost přírody... a také lidí. A rozhodně stojí za přečtení!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!