RSS
archiv revue
Staňte se milovníky detektivek českých autorů
Je spousta čtenářů, kteří milují detektivky a dávají přednost knihám zahraničních autorů. Patříte k nim také? Věřte, že neméně napínavé jsou i krimi knihy z per českých spisovatelů. Přesvědčte se sami a zkuste začít edicí Původní česká detektivka od nakladatelství MOBA.
Recenze: Kluk v kopačkách
Jak si poradit se stěhováním, změnou školy a posmíváním nových spolužáků? Skvělé čtení vhodné pro kluky… i pro holky, které fotbal zrovna nemusí.
Beseda: Ivana Žáková – Skutečné zločiny na Ostravsku
Ve čtvrtek 16. února zavítala do Domu knihy KNIHCENTRUM.cz Ivana Zelinová-Žáková, autorka knihy Skutečné zločiny na Ostravsku. Zájem setkat se s autorkou a nechat si podepsat knihu byl opravdu velký.
Recenze: Laura H.
Tohle pro mne byla jedna obrovská emocionální smršť. Během čtení se ve mně bily snad všechny možné projevy – údiv, znechucení, naštvání, kroucení hlavou nad neuvážeností a po celou dobu mi na jazyku ležela otázka: Proboha proč?
DOčteNO- Naučte se správně dýchat
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
TraDiář 2023 ZDARMA k vybraným knihám o tradicích
Kupte si knihu o tradicích, kterou vydalo nakladatelství Smart Press a získáte k ní TraDiář 2023 ZDARMA.
3D omalovánky jako stvořené pro šikovné ruce
Ke 3D omalovánkám od Helma Models nebudou děti potřebovat nůžky ani lepidlo.
71. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Vyvýšené záhony na balkoně
Bohatá úroda je sen každého zahrádkáře. Že nemáte zahrádku? Nevadí, pěstovat a sklízet zeleninu, ovoce a bylinky můžete i v případě, že máte jen balkon. Pojďte si zasoutěžit o knihu, která vám ukáže, jak to funguje. Vyvýšené záhony na balkoně získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Knižní novinky pro děti a mládež – únor 2023
Opět přinášíme tipy na novinky pro nejmenší čtenáře, pro starší děti i pro teenagery.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!