RSS
archiv revue
Žebříček TOP knih za březen 2022
Pojďte se mrknout, které knihy se v březnu nejvíc prodávaly a o kterých byste rozhodně měli vědět.
Knižní novinky pro děti a mládež - duben 2022
Každý měsíc čekají na knižní novinky nejen dospělí čtenáři, ale také děti od těch nejmenších až po teenagery. Pojďte se podívat, které dubnové novinky určené právě této věkové skupině vycházejí.
Recenze: Matčina panenka
Nejsi její dcera. Jsi její vězeň. Stísňující psychologický thriller.
Recenze: Žižka Grunwald 1410
Jan Žižka z Trocnova a Kalicha, český husitský vojevůdce s černou páskou přes oko, jenž je považován za autora defenzivní bojové techniky známou pod pojmem vozová formace, táborský hejtman, kterému se podařilo odrazit vojska druhé křížové výpravy. Toť asi vše, co mi ze školy o tomto muži utkvělo v paměti.
Recenze: První slova
První slůvka našich nejmenších si pamatujeme snad celý život. Abychom je podněcovali v jejich mluvě (mluveném projevu) doporučujeme si vzít na pomoc knihy, kterých je na knižním trhu celá řada. Nyní vám však přinesu čtyři tipy na dětská leporela z nakladatelství Svojtka, která jsou velmi povedená.
Poslední Mona Lisa – možná zdaleka není poslední
Román s tajemstvím, napsaný na základě skutečné události, tedy krádeže světoznámé Mony Lisy z Louvre. Nic není jisté, jen to, že máte před sebou skvěle napsaný příběh.
Recenze: Jedlička se narodila
Představit vám knihu od ukrajinské výtvarnice a ilustrátorky dětských knih Oksany Buly je radostí. V češtině již vyšly pod hlavičkou nakladatelství Host čtyři její knihy Zubr si hledá hnízdo, Medvěd nechce jít spát, Jak tukoni zachránili strom a Jedlička se narodila.
Nalaďte se s Tradinářem na rytmus přírody
Tradinář, který vydalo nakladatelství SmartPress, získal ocenění Český Bestseller za rok 2019 v kategorii Cena čtenářů. Od 7. 4. do 13. 4. 2022 zakoupíte tuto publikaci s exkluzivní slevou 40 %.
Recenze: Co dělají pocity?
My dospělí si často řekneme, že o emocích víme své. Přesto nás dokáží překvapovat a způsobit, že v nich tápeme. A co potom naše dítka?
Recenze: První chyba
Podruhé šťastně vdaná, poprvé postavena před složité dilema. Jakou sílu má letité přátelské pouto a jak moc můžete věřit těm nejbližším okolo sebe? Protože první chyba může být zároveň i tou poslední…
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!