RSS
archiv revue
Podzimní překvapení pro zákazníky kamenných prodejen
Zachumlejte se do deky s čajem v ruce. V druhé budete mít knihu, kterou od nás dostanete ZDARMA.
Martina Boledovičová: „Tradinář začal vznikat v momentě, kdy se u mě sešly dvě stařičké tety...“
To, co utváří rodinné tradice, je láska, říká Martina Boledovičová, majitelka a zakladatelka úspěšného nakladatelství Smart Press, matka jedné dcery a tří synů. Stála u zrodu mnoha projektů a zajímavých knižních titulů. Jsou to například dva TRADINÁŘE, o jejichž vzniku, náplni a poslání se dozvíte v následujícím rozhovoru.
Recenze: ...a naposled KONVALINKY
Tajemný a dramatický příběh ženy, která navzdory těžké době, v níž žila, dokázala prožít bohatý a smysluplný život. Tento román přivede nejednoho čtenáře k slzám.
Stolní a nástěnný kalendář Zdeněk Hajný na rok 2021
Říká vám něco jméno Zdeněk Hajný? Pokud ano, pak jste jistě podlehli kouzlu jeho obrazů, jen těžko se jim dá totiž odolat. Můžete je mít na očích po celý rok, pokud si pořídíte stolní nebo nástěnný kalendář na rok 2021.
Recenze: Ženy bez slitování
Švédské autorce Camille Läckberg se přezdívá Královna severské krimi. Napsala patnáct knih, které se těší čtenářské pozornosti a oblíbenosti. Titul, který vyšel v březnu letošního roku v nakladatelství Motto, se jmenuje Ženy bez slitování.
Josef Rakoncaj: „Nemít kliku, už dávno tady nejsem.“
Josef Rakoncaj, přezdívaný Rak, je slavný český horolezec, fotograf, kameraman, podnikatel a zakladatel rodinné firmy na outdoorové vybavení. Dlouhá léta se věnoval paraglidingu a létání na ultralehkých letadlech. Jako první člověk na světě vystoupil dvakrát na nejobávanější osmitisícovou horu K2. Na jaře oslaví své 70. narozeniny. A právě u příležitosti tohoto jubilea vydává brněnské Nakladatelství JOTA novou knihu Rakoncaj. Měl jsem kliku.
Vytvořte si sladkou domácí pohodu podle soutěže Peče celá země
Češi nejsou jen zruční kutilové, také z nich mohou být famózní cukráři. O tom jsme se mohli přesvědčit v televizní soutěži Peče celá země. I když se jí účastnili amatéři a úkoly nebyly právě jednoduché, někteří předvedli, že by se cukrářským řemeslem mohli klidně živit. Aby také delikatesy ve vašem podání zabodovaly u hostů, vznikla kniha nejlepších receptů, „fíglů“, a rad od porotců i účastníků oblíbeného pořadu.
Psaní kroniky rodinného života vás sblíží
Kniha Tradinář o tvořivém roku a jeho koloběhu sklidila v loňském roce obrovský úspěch. Dokonce zvítězila v hlasování čtenářského publika a v této kategorii získala ocenění Český bestseller za rok 2019. Čtenáři ovšem měli chuť zaznamenávat si také svoje vlastní tradice, a tak vznikla doplňující kniha Náš Tradinář – Kronika rodinných tradic, svátků a radostí, ve které dostanete prostor především vy sami.
Vánoční soutěž s Albi
Ve dnech 1. 11. - 13. 12. 2020 probíhá na e-shopu KNIHCENTRUM.cz soutěž o 15 výher od Albi - hry z edice Kouzelné čtení a mluvící a zpívající betlém.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!