Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Podle které vánoční kuchařky budete péct?
Určitě máte své osvědčené recepty na cukroví a vánoční pečení. Co takhle zkusit nové? Ne že byste své oblíbené kousky letos nepekli, ale přidali byste k nim něco, co jste ještě nevyzkoušeli. Oživte svůj vánoční stůl a zkuste upéct nebo uvařit něco nového!
Walter Isaacson: Výjimeční lidé mají schopnost vidět věci jinak
Co má společného New Orleans s osobnostmi světového významu? Schopnost ovlivňovat svým kreativním duchem široké okolí. Stejně jako nás obohacují lidé, svou váhu má i prostředí. Walter Isaacson, rodák z města, na němž zanechal nesmazatelnou stopu hurikán Katrina, se stal špičkovým novinářem, aby mohl čtenářům zprostředkovat myšlenky důležitých lidí. Jejich soubor právě vyšel v nakladatelství PRÁH.
36. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Recenze: Útěk z pochodu smrti
Blízko smrti byl mnohokrát, nezemřel ani v koncentračních táborech, ani při pochodech smrti. V obou případech se mu podařilo uniknout. Jednou to bylo neslýchané, podruhé v podstatě nemožné...
Zrcadlový muž - v osmém případu Joony Linny se vrací hypnotizér
Už od roku 2010 se čeští čtenáři mohou setkávat s komisařem Joonou Linnou prostřednictvím knih, které vydává nakladatelství HOST. Tentokrát už poosmé. Na pultech knihkupectví na vás čeká kniha Zrcadlový muž, kde opět nebude nouze o napínavé scény. Lars Kepler zkrátka nikdy nezklame!
Soutěž o 3 výtisky knihy Peče celá země
115 vybraných receptů od soutěžících + 25 exkluzivních receptů od porotců Mirky van Gils Slavíkové a Josefa Maršálka a technoložky Zlaty Otavové z prvního ročníku soutěže Peče celá země. Pojďte si zasoutěžit o knihu!
Prémiový obsah
číst více
Adventní knižní kalendáře pro děti
Přemýšlíte nad tím, co letos dětem nadělit do mikulášské nadílky?
Knižní novinky - listopad 2020
Listopad znamená, že se blíží Vánoce a je třeba začít vybírat dárky. A protože Vánoce bez knihy prostě nejsou Vánoce, jsou tu pro vás Knižní novinky.
Naučné a zábavné dětské knihy 1 + 1 zdarma
Zábavné poznávání zvířátek pro děti.
Maciej Szymanowicz: Jsem přesvědčený o tom, že v mém bytě žijí trpaslíci
Velkoformátové leporelo Rok v lese odstartovalo úspěch celé série obrázkových knih pro děti. Po Roce ve školce, Roce na venkově a Roce na trhu teď v nakladatelství Host vychází Rok v pohádce, s jehož autor Maciejem Szymanowiczem jsme si povídali.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.