RSS
archiv revue
Nákupní tašky a batohy s úžasnými citáty
Ekologická a designová taška nebo batůžek s aforismem vám mohou přinášet inspiraci při každém použití. Vyrobené jsou z recyklovaných PET lahví, unesou toho opravdu hodně a při pravidelném používání výrazně omezí spotřebu igelitových tašek. Navíc vypadají krásně! Zabalené v pouzdru na zip jsou také skvělým dárkem.
100% nezávislá ARIANA GRANDE
„Naprosto nepostradatelná neoficiální příručka pro fanoušky superstar“ – stojí v podtitulu téhle knížky. A přesně tomu je přizpůsoben její příjemný formát. Navzdory tomu, že má kvalitní pevnou vazbu, je také velmi lehká, takže ji lze vzít třeba i do kabelky. Největší fanynky Ariany Grande, nejzářivější popové hvězdy současnosti, tak můžou mít svou favoritku pořád nablízku.
Soutěž o 3 výtisky knihy Wim Hof - Ledový muž
Pojďte si zasoutěžit o jedinou autorizovanou knihu Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžete naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
Prémiový obsah
číst více
Kouzelné Vánoce s Kouzelným čtením
Znáte Kouzelné čtení? Rádi byste věděli, jak přesně funguje? Otestovali jsme pro vás. Udělejte si kouzelné Vánoce a nechte děti čarovat s kouzelnou tužkou.
Úžasná zábava s knížkami plnými zvířátek
Pozor pozor! Je tu výborná zábava pro všestranný smyslový i intelektuální rozvoj dítěte! Leporela KDE JE KRÁLÍČEK MAX?, KDE JE ŽABKA ELLA?, Kam se schovala zvířátka NA DVOŘE? a Kam se schovala zvířátka V DOMĚ? zaujmou nejen jednoduchou moderní ilustrací a výraznými barvami, ale také originalitou, hravostí a interaktivitou. Děti si s nimi procvičí ručičky a zaměstnají hlavičky!
Recenze: Lesní škol(k)a karty - 48 zábavných aktivit pod širým nebem
Už z názvu je patrné, že nejde o klasickou knížku, což je velmi dobře. Má-li se jednat o aktivitu pod širým nebem, forma karet je velice praktická a každý, kdo vede turistický oddíl, či jinak pracuje s dětmi v přirodě, tohle ocení. A ocení zcela jistě i kreativní úkoly na jednotlivých kartičkách. Jsou rozděleny do čytř skupin: propojování s přírodou, lesní umění, zálesácká dovednost, hry ve skupině.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - listopad 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Užijte si romantiku a nechte se omámit polární září
Panenská příroda Islandu a útulná atmosféra ve stylu hygge ve vás vyvolají touhu zachumlat se do hřejivé deky u kamen a popíjet horkou čokoládu…
Strhující příběh Kam včely chodí spát - naučte se tančit i v dešti!
Román, který vás chytne od první stránky, je o lásce i o odvaze. Každý z nás má nějaké trápení. Jde o to pochopit, že máme i sílu ho překonat. Život zkrátka není o čekání na bouři, ale o tom, jak se naučit tančit i v dešti.
Jiří Trnka - kniha + stolní kalendář za 199 Kč
Máte rádi ilustrace Jiřího Trnky? Kochejte se jimi každý den při otáčení stránek stolního kalendáře. V nabídce máme několik kompletů těchto kalendářů s knihou. A to za úžasnou cenu 199 Kč!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.