ČAS NA PEČENÍ Tereza & Josef – mírně poškozené jen za 330 Kč. Rychle, než zmizí!

RSS
archiv revue
Igor Bukovský: „Cítím se poctěný velkou důvěrou lidí."
Řešení trávicích problémů přináší kniha (Za)chraňte své střevo – i játra, žlučník a pankreas. Toto rozšířené vydání knihy, která vyšla již v roce 2017, přináší 20 nových kapitol, aktualizace a novinky, praktická řešení nejčastějších onemocnění trávicího systému, doporučení na úpravu stravy a také vzrušující informace, které změní váš pohled na sebe!
Královská hra – přečtěte si mangu!
Být jen jednou figurkou ve hře psychopata – nahání vám to strach? Tak to ještě nic nevíte, bude mnohem hůř…
František Kotleta alias Leoš Kyša: „Baví mě psát příběhy ze zničeného světa.“
Nejčtenější spisovatel sci-fi a fantasy František Kotleta poslal v říjnu na pulty knihkupectví první díl série Legie, který nese název Operace Thümmel. Spoluautorkou je Kristýna Sněgoňová, mladá spisovatelka, která se před několika lety vynořila odnikud, aby následně začala s přehledem vítězit v žánrových soutěžích a dobývat jednu cenu za druhou.
Recenze: Nouzové osvětlení
Kniha Nouzové osvětlení od autora světoznámého bestselleru Anglický pacient, za kterou mimo jiné získal cenu Golden Booker, je dle mého názoru novým adeptem na mnohá ocenění.
Recenze: Démonologové
Neuvěřitelný příběh Eda a Lorraine Warrenových, skutečných "lovců duchů". Nejstrašidelnější kniha všech dob
Recenze: Betonová blondýna
Jméno dostal po renesančním malíři. Je to tvrďák každým coulem a má velmi specifický smysl pro spravedlnost. Je geniálním vyšetřovatelem vražd, ale nadřízení ho mají rádi jako osinu v zadku. Harry Bosch je prototypem svérázného detektiva a „Betonová blondýna“ je jedním z nejlepších příběhů americké drsné školy.
Máte hodně jablek a chvilku času? Udělejte si marmeládu!
Je vlastně jedno, jestli chcete plnou polici marmelád nebo jen jednu. V tomto receptu vám dáme návod, jak si připravit jednu sklenici marmelády. Chcete víc? Budete chtít víc, až ochutnáte.
Poustevník - příběh o svobodě
V dnešní uspěchané době má většina lidí podobné zájmy. Sociální sítě, filmy, hudba, pár piv, mejdany, kluby. Přečtěte si citlivý příběh novodobého poustevníka, který chtěl žít úplně jinak.
Zažeňte podzimní chmury - tvořte a načerpejte energii
Nemáte moc rádi podzim? Venku jedna plískanice za druhou, dny se zkracují čím dál více, letos navíc ani situace ve společnosti není nic moc. Vypněte na chvíli všechny moderní technologie a pojďte si udělat podzimní dny barevnější a veselejší. Uvidíte, že si podzim zamilujete!
1 + 1 desková hra ZDARMA
K vybraným deskovým hrám TREFL firmy Matyska a. s. rozdáváme Mistakos Válka židlí ZDARMA.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.