RSS
archiv revue
Počátek Dana Browna je dokonalý příběh o zločinu a rafinovaném spiknutí
Konečně přišel čas, abychom se po dlouhé době zase vydali na cestu za dobrodružstvím s Danem Brownem a profesorem Robertem Langdonem.
Divotvůrce - první svazek napínavé série nabité triky, pastmi a neuvěřitelnými průpovídkami mluvícího veverčáka
Magie je zrádná hra. Kellen je pouze několik okamžiků od svého prvního magického souboje a čtyř zkoušek, které z něj mají udělat divotvůrce. Je tu však jeden problém: jeho magie je slabá.
Svět bez stížností je kniha, která mě dostala
Nejlepší motivační kniha, kterou jsem kdy četla, to je Svět bez stížností. Kniha ukazuje cestu, jak si přestat stěžovat.
NOVOROČNÍ VÝPRODEJ
Novoroční výprodej na KNIHCENTRUM.CZ již odstartoval! Koukněte se na nabídku se slevami až 50 %. Pozor, počet kusů je omezen.
Gala Dalí: absolutní svoboda i krutost v jedné osobě
Říká se, že krásné věci nemohou vznikat bez tvrdé dřiny a odříkání. Co když potkáte někoho, kdo vám řekne, že jste geniální umělec a má zájem obětovat vám celý život, aby mohla vznikat obdivovaná díla? A co když je ten dotyčný zároveň šikovný manipulátor, který se přiživí na vašem úspěchu, a když už mu nejste k ničemu, bez problému vás vymění?
Filmové novinky na měsíc leden 2018
V lednu se v kinech objeví film Filipa Renče, který je natočený podle knihy Haliny Pawlowské - Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. Dále se můžete těšit na českou pohádku Zdeňka Trošky Čertoviny, můžete se podívat na další díly sérií Insidious, Labyrint. Vyjde i animovaná pohádka pro děti COCO. Pokud máte rádi dokumentární filmy, jeden tu máme, příběh Winstona Churchilla. Další zajímavé filmy naleznete v článku.
Soutěž o 2 výtisky knihy Kovy OVŠEM
Pokud jste si ještě nepořídili knihu KOVY OVŠEM, máte teď možnost ji vyhrát. Dvě knihy poputují ke šťastným výhercům.
I průměrné Kallentoftovy knihy jsou vynikající
Nejlepší knihou Monse Kallentofta jsou podle mne Vodní andělé, z čehož vcelku logicky vyplývá, že Bambi jejich úrovně nedosahuje. Což však na druhou stranu vůbec neznamená, že by nejnovější detektivka švédského spisovatele byla snad průměrná či nezáživná.
Rok ve Svatojánu působí jako pohlazení po duši
Trápí vás akné anebo potřebujete shodit přebytečné kilogramy? Chcete žít zdravěji anebo máte chuť vyzkoušet neobvyklé recepty? Eva Francová věří, že na každý neduh zaberou bylinky, které můžeme sbírat po celý rok. Rok ve Svatojánu není jen kuchařka, ale také milé povídání o zvycích a tradicích.
Jediný muž vás rozseká na kusy
Píše se rok 1944. Svět je ve válce a Spojenci mají naději, že se jim podaří vyrobit atomovou bombu. Ke zdárnému výsledku jim schází jediné, vědec jménem Alfred Mendl. Jenomže ten je Žid a právě se nachází v polském pracovním táboře Osvětim.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!