RSS
archiv revue
Výborný cestopis – desetitýdenní výlet německého „couchsurfingera“ po Rusku
Stephan Orth si nejspíš řekl, že je lepší jednou vidět než stokrát slyšet a hned se také podle tohoto známého přísloví zařídil – vyrazil do Ruska, aby se na vlastní oči přesvědčil, jak to tam doopravdy vypadá.
Vydržme co nejdéle "bez"!
Mám ráda zdravou stravu a chci ji pozvolna vnést i do jídelníčku mojí rodiny. Nejen že zdravá strava je prospěšná mému tělu – prostě je zdravá, ale kupodivu mi i velmi chutná. Takže jsem byla na recepty z této knihy zvědavá. S chutí jsem se dala to testování. Pár receptů mám již vyzkoušeno a musím říct, že jsou opravdu dobré.
Velká knížka ZVÍŘATA pro malé vypravěče
Velkoformátová knížka okouzlí každé malé dítě, které touží poznat zvířata z celého světa. S výjimkou zadní dvoustrany, kde najdete kompletní seznam vyobrazených zvířat, tu není žádný text.
Soutěž o 3 výtisky knihy Leonardo da Vinci
Skutečný obraz největšího génia všech dob poskládaný z jeho tisícistránkových deníkových záznamů. Zkuste své štěstí v soutěži o knihu Waltera Isaacsona Leonardo da Vinci.
Peter Minárik: Je na každém z nás, jaký si vybere životní styl...
Lékař, který se v poslední době věnuje problematice vztahu výživy, obezity a životního stylu ke zhoubným nádorům. Jeho hlavním profesionálním zájmem je hledání úlohy lékařů a farmaceutů při podpoře veřejného zdraví a prevenci chronických chorob, především onkologických onemocnění.
Lukáš Musil: Letadla jsou již dlouhou dobu nejbezpečnějšími dopravními prostředky
Letecké dopravě se Lukáš Musil věnuje více než 20 let, je nejen jeho profesí, ale také celoživotním koníčkem.
Václav Kazda: Jediný okamžik rozhodl o tom, že jdeme dál
Nakladatelství KAZDA je poměrně mladé, na knižním trhu je teprve pár let. Pojďte nahlédnout do jeho zákulisí a dozvíte se, kdo stojí za jeho vznikem, jaké knihy vám může nabídnout, čím jsou výjimečné…
DNY DOPRAVY ZDARMA 13. - 15. 11. 2018
Máte rádi Dny dopravy zdarma stejně jako my? Zákazníkům, kteří si v období 13. - 15. listopadu 2018 objednají nad 300 Kč, odpustíme poštovné! Nakupte ke knihám něco pěkného, Vánoce už klepou na dveře
Knižní novinky - listopad 2018
Listopad je pověstný hromadami barevného listí všude, kam se podíváte. A my v žádném případě nechceme zůstat pozadu, a proto pro vás máme hromadu knih, které vám zpříjemní podzim a zimu. Jsou tu listopadové knižní novinky, jdeme na ně?
Nemoc je opravdový dar transformace
V nakladatelství Eminent jsme vydali celou řadu knih na téma zdraví a alternativní léčení. Vedle knih Ing. Jiřího Janči, CSc., Josefa Zentricha a MUDr. Josefa Jonáše, zasvěcených publikací uznávaného psychotronika Josefa Schröttera nebo MUDr. Davida Freje zaujal v posledních letech Život naživo v příběhu Vladimíra Kafky a jeho práci se stovkami lidí s onkologickými chorobami a dalšími závažnými zdravotními problémy. Kniha manželů Hanáčkových z Jičína Nemoc – dar transformace je však v mnoha směrech naprosto výjimečná.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.