Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Mimi & Líza: Záhada vánočního světla - OD 6. 12. V ČESKÝCH KINECH
Nakladatelství Slovart vydává již třetí knihu Mimi a Líza, tentokrát s podtitulem Záhada vánočního světla. O tom, jak vzniklo dobrodružství dvou hlavních hrdinek, jsme si povídali s autorkou Katarínou Kerekesovou.
Štěstí se skrývá někdy v těch úplně nejjednodušších věcech
Příběhy ze života několika lidí, které spojují buď pracovní nebo rodinné vztahy a každý z nich si do Nového roku něco předsevzal.
Soutěž o 3 výtisky knihy Až tady nebudu
Pokud jste už slyšeli jméno německé spisovatelky Lindy Greenové, určitě si vzpomenete na její knihu Před pikolou za pikolou, kterou vydalo v loňském roce nakladatelství BOOKMEDIA. Teď si můžete zasoutěžit o novinku této autorky, která má mrazivý název: Až tady nebudu.
BLACK FRIDAY v prodejnách KNIHCENTRUM.CZ
Pátek 23. 11. se blíží ... Jaký bude? Skvělý! Na Black Friday získáte v prodejnách KNIHCENTRUM.CZ slevu na všechny knihy, hračky a kalendáře.
Město přeživších - první díl fantasy trilogie Evoluce
Město přeživších je první díl skvělé fantasy trilogie Evoluce, jejímž autorem je německý spisovatel Thomas Thiemeyer.
Soutěž o hračky
Blíží se Vánoce a určitě se shodneme, že rozzářená dětská tvář nad rozbaleným dárkem patří k jednomu z nejkouzelnějších okamžiků těchto svátků. Proto jsme pro vás připravili soutěž o hračky, některé děti nejen potěší, ale také je něco naučí, s jinými i mohou zanotovat. Pojďte zkusit štěstí!
Nechte se každý den inspirovat Darou. SPOLU JIŽ POTŘETÍ!
Dara Rolins je stálicí českého a slovenského showbyznysu. Výborná zpěvačka, která udává módní trendy, nebojí se experimentovat na poli designu a je obdivována ženami a muži všech věkových kategorií.
Nezapomenutelné vzpomínky na hokej
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. LUĎKA BUKAČE můžete označit každým z těchto slov. Jeho postava se prolíná historií českého i světového hokeje podobně jako probíhá Forrest Gump novodobými dějinami USA.
Mrazivá detektivka ze Švédska: Na okraji
Nakladatelství Grada vydalo v září velmi zdařilý debut Švédky Liny Bengtsdotterové s názvem Na okraji, který nás seznámí se svéráznou vyšetřovatelkou Charlie Lagerovou. Pojďte prozkoumat odvrácenou tvář jednoho maloměstečka, kde jsou všichni v šoku ze zmizení krásné, mladé a nadějné dívky Annabelle.
Petra Dvořáková: Chodit v teplákách je něco jiného než se do nich narodit…
Svižné vyprávění, které nenudí a nesoudí. A že by se dalo. Hranice mezi poli i lidmi jsou i po letech rozorané. Je tam hospoda, malá prodejna, zabíjačky. Taky nevěra a jeden nezdařený pohřeb. Rodiny srostlé jak stromy, v dobrém i zlém. Život je stále spjatý s půdou a zvířaty. To všechno je Dědina, příběh jedné současné vesnice vyprávěný očima jejích obyvatel. Zve vás na místo, které si chcete přečíst.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!