ČAS NA PEČENÍ Tereza & Josef – mírně poškozené jen za 330 Kč. Rychle, než zmizí!

RSS
archiv revue
Co prozradila Sylva Lauerová na besedě a autogramiádě knihy Sexy strategie
Rozhovor se spisovatelkou a básnířkou Sylvou Lauerovou proběhl při příležitosti besedy spojené s autogramiádou v Domě knihy Knihcentrum Ostrava. Beseda se týkala zejména knihy Sexy strategie, která odkrývá i ta nejtajnější zákoutí ženského světa.
Noah Charney: Umění falzifikace
Každý to asi zná – ten pocit, že zakrňujete, když si neopakujete, co jste se učili ve škole. A možná to byla hnací síla, která mě vedla k přečtení knihy Umění falzifikace.
Andrej Drbohlav hostem Domu knihy
Prvním hostem Domu knihy v roce 2016 byl 13. ledna Andrej Drbohlav.
Zakázaná hra Inferno
Inferno je poslední díl trilogie zakázaná hra od autorky Upířích deníků L.J.Smith. Brána pekel se pohostinně otevírá a zve ke vstupu.
Blanka Hošková: Zlato(v)lásky
Román Zlato(v)lásky Blanky Hoškové by si měly přečíst především ženy.
Soutěž o 3 knihy Ledové království - Nejkrásnější kolekce příběhů
Konečně vyhlašujeme soutěž o knihy, které potěší hlavně děti. Tři z vás mohou vyhrát krásnou knihu Ledové království - Nejkrásnější kolekce příběhů.
V žáru lásky
V žáru lásky, to je název nového vydání románu Sandry Brown a zároveň pozvánka do městečka v Lousianě, z kterého krásná Schuyler před pár lety utíkala.
Soutěž o 3 e-knihy Mládí
E-kniha Mládí psaná ve formě scénáře může být vaše. Je zábavná, nechybí zde vtip, láska, emoce. Hlavní osou jsou nahořkle vtipné dialogy úspěšných mužů na sklonku života. Pojďte si o tuto e-knihu zasoutěžit!
Amy Tintera: Rebel - Pokračování knihy Reset
Talentovaná americká spisovatelka Amy Tintera si získala srdce svých čtenářů neobyčejným a originálním dystopickým dílem Reset.
Sál smrti
Sál smrti, to je nový „čínský“ román Petera Maye, který nabízí třetí příběh z dalekého Pekingu a zároveň další vyšetřování čínského detektiva Li Yana a americké patoložky Margaret Campbell.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.