Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Meditace pro zdraví - Praktický průvodce pro zvládnutí bolesti
Meditace pro zdraví je kvalitní manuál, který dokáže dát lidem snahu vzít zdraví do svých rukou a pomoci s tím, jak se zbavit bolesti.
Soutěž o 3 e-knihy Kráska a zvíře
Kniha Nancy Holder potěší nejen fanoušky seriálu Kráska a zvíře, ale všechny, kteří mají rádi romantické a zároveň napínavé příběhy. Zapojte se do soutěže o tuto e-knihu. Opět vybereme 3 výherce.
Alice Hoffmanová: Muzeum prazvláštních věcí
Znáte ten pocit, kdy vidíte obálku knihy, jen matně tušíte, o čem kniha bude, a přesto víte, že si ji musíte za každou cenou přečíst? Přesně tuto vlastnost má Muzeum prazvláštních věcí, které vydala JOTA.
Václav Gruber: Žena.exe
Kniha Žena.exe vypráví o třech ženách exekutorkách. Na začátku příběhu leží Helena u lékaře a čeká na vstupní prohlídku, která rozhodne, jestli je způsobilá vykonávat činnost exekutorky vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu.
Soutěž o 5 výtisků knihy Kuchařka pro nejmenší
Tentokrát budou mít z naší soutěže radost hlavně maminky. Zapojit se samozřejmě mohou všichni, třeba i tatínkové, babičky, dědečkové nebo kamarádi maminek a v případě výhry knihu třeba darovat.
Ian Kelly: Vivienne Westwoodová
Módní návrhářka, ale především srdcem i duší punkerka, která ve svém životě pobouřila tisíce lidí. Za každých okolností byla svá a ještě dnes dokáže své fanoušky i odpůrce překvapit. Její životopis vás chytne za srdce.
Pohádka o králíčkovi Kájovi, která nemá obdoby
Nedaří se vám uspat potomka? Chcete vyzkoušet něco nového a moderního? Jestliže odpovědi na tyto otázky znějí ano, rozhodně vyzkoušejte přečíst svým zlatíčkám knihu s názvem O králíčkovi, který chtěl usnout.
Beseda a autogramiáda Petra Havlíčka a Petry Lamschové
Petra Lamschová a Petr Havlíček vydali již sedmou společnou knihu zaměřenou na zdravou výživu a zdravý životní styl, tentokrát se jmenuje Jde to i bez pšenice.
Zamilovaná hypnotizérka
Liane Moriarty, kterou už čtenáři znají z knížek Manželovo tajemství a Na co Alice zapomněla, rozehrává mistrný psychologický příběh, který vás nenechá vydechnout.
Karel Cubeca představil v Domě knihy své novinky
Karel Cubeca je jedním z nejlepších moderních spisovatelů současnosti, světově uznávaný malíř a vynikající pedagog, který představil v Domě knihy Knihcentrum svou novinku Kawa 9 a knihu Kdo jsme? Obě knihy vyšly letos na podzim v nakladatelství Alpress.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!