RSS
archiv revue
Tomáš Kosačík alias Břicháč Tom - 27 kilo dole za rok
Budete si moct koupit skvělé oblečení, dát si bez výčitek i nezdravé jídlo a neobávat se, že hned přiberete. Budete poslouchat pochvaly, jak dobře vypadáte. Ano, to vše můžete zažít vy, kteří chcete zhubnout, pokud se vydáte stejnou cestou jako Tomáš Kosačík. Tomu se za rok podařilo shodit 27 kilogramů.
Igor Bukovský: Nepatřím k těm, kteří kážou vodu a pojí víno
Ve volném čase hraje tenis, běhá, kondičně cvičí. Kdysi byl reprezentantem Československa v plavání, více než osmdesátkrát byl Mistrem Slovenska, několikrát juniorským a dvakrát seniorským Mistrem Československa. Kromě sportu se slovenský lékař Igor Bukovský věnuje také psaní knih.
Post Bellum: Místa paměti národa
Průvodce po místech Paměti národa, který mapuje období od rozhořívajícího se válečného konfliktu až po první měsíce po konci druhé světové války, vznikl na základě projektu Nakladatelství Jota a sdružení Post Bellum Místa Paměti národa.
Romány Ivany Špičkové voní dálkou a chutnají exotikou
Do redakce nám přichází samé pozitivní recenze na historické romány Ivany Špičkové. Rozhodli jsme se tedy, že vám autorku i její knihy představíme.
Vlastimil Vondruška: Našel jsem cestu k tomu, abych si s čtenáři rozuměl
Jeho knihy patří v knihkupectvích k nejžádanějším. Podle oficiálních statistik půjčovanosti knih,publikovaných Národní knihovnou v Praze, byl v letech 2011, 2012 i 2013 u nás nejčtenějším domácím i zahraničním autorem.
Blanka Hošková se dobře čte
Knihy brněnské rodačky Blanky Hoškové jsou určené ženám, které si při čtení chtějí odpočinout, relaxovat. Jsou napsány s nadhledem a hlubokým pochopením k ryze ženským problémům a dávají čtenářkám sílu a naději.
J. L. Scottová: V mém šatníku nejdete asi deset kousků oblečení
Jennifer L. Scottová je americká spisovatelka, které u nás vychází již druhá kniha. Pokud chcete žít spokojeně, zajímá vás francouzský styl života, nebo jak udržet „šik“ nejen sebe, ale také svůj domov, pak jsou její knihy určené právě vám.
Peter May: Nemůžete vyhrát v loterii, když nekoupíte tiket
?První kniha scenáristy, producenta, televizního dramatika a spisovatele Petera Maye přeložená do češtiny je Skála. Tento strhující detektivní příběh vydalo nakladatelství Host v první polovině roku 2013.
Karin Lednická: Kvantitu nahrazujeme kvalitou
Český knižní trh prochází velmi turbulentním obdobím. Jakými změnami prošlo ostravské nakladatelství DOMINO od svého vzniku a co v současné době nabízí čtenářům, nám prozradila jeho majitelka Karin Lednická. A doporučuje dvě žhavé novinky, které pro vás bude radost číst. Jsou opravdu výjimečné.
Patrik Hartl: Pokaždé, když píšu, zamiluju se do postav, jejichž životy vymýšlím
Olomoucký rodák, umělecký šéf pražského divadla, scenárista, režisér a spisovatel Patrik Hartl má na svém kontě dvě knihy. A už teď má nápad na třetí. Jak se z něj stal spisovatel a o čem jsou jeho knihy, nám prozradil v následujícím rozhovoru.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!